8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakın dediğim gibi eyer modaya geliceksek iftara gelelim yani ben kalkıp bakırköyden modaya geliceksem iftarda yapmak isterim yani bilmiyorum misafire hürmet isterim altuğ duy bunların sana söylüyorumm.... :bounce:

Anlaşıldı arkadaşlar katılımın çoğu anadolu yakasından buluşma yerini Moda yapalım

hafta içide millete zor geldi cumartesi olsun

son olarak oruçta var saat 18:00 yapalım

Salı pazarı otoparkında 18:00'da buluşalım modaya gidelim.Oruçlu arkadaşlar orucunu açsın.
Sonrada takılalım.Belki gezi olsun diye ordanda Tophane yaparız herkesin gönlü olur :))

Bumudur?
Ok diyenler aşağıdaki isimleri copy paste yapıp altına kendi isminide ekleyerek mesaj atsın...

C u!

Ps:Cenk çay çorba sarmaz tabi ramazan geldi bira muhabbeti yok gelmezsin tabi buluşmalara :)) çakkaal...

Gelmesi yüksek ihtimal olanları yazdım kendinizi ekleyin ltf...

Kobayashi
Conqueror
Federal
Peril
Dejavu VXR
Morpheus
Colakoglu
Burak786
tuna_tour
gaffar

Kobayashi bana telefonunu yazarsan ben gittiğiniz yere gelicem direk olarak. Nişantaşı'na hatunu bırakıp gelecem çünkü, 18:00'ya yetişemem

ilgilenin forumunuzla alooow...
hep iş hep iş nereye kar yaaa:)))

10 kişi miyiz yani ? Koskoca anadolu yakasından bu kadar mı adam çıktı :)
rezalettttt hadi millet.
Nerde açıcaz orucu var mı bi fikriniz?

RUZGARSEVDALISI, bende ordan gelcem bide bunun dönüşü var .Millet sırfsizinle olmak için yayada olsam GELİYORUM FAKAT BU KAÇINCI ANADOLU YAKASINDA YAPILAN ORGANİZE BİKEREDE SİZ GELİN AYRICA TOPİK TOPHANE OLARAK AÇILMADI MI? :pr: :pr: :pr:

Tamam ne kızıyosun tophane'ye de geçeriz nolcek :king:
Ben nişantaşı'ndan geçicem, istersen biyerden alırım seni. dönüşe de bakarız artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zpoint karsi tarafda da toplanti yaptik. Tarabya'da, ama karsidaki bulusmalara, toplantilara kimse gelmiyor....

Hemde bu taraf bence daha guzell

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR OZAMAN BENCE ŞÖYLE YAPALIM.. iftarımızı modada açıp oradan çay içmeye tophaneye geçelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam canlar ciğerler :)
bugün yeni motorumu almamın şerefine bi organizasyona katılasım geliyor , fakat moda falan bana çok uzak... daha acemiyim anlıycağınız :) neyse ben takipteyim - uygun bir organizasyon olduğunda hemen zıplıcam aranıza....

selamlar

Morpheus' Alıntı:
ARKADAŞLAR OZAMAN BENCE ŞÖYLE YAPALIM.. iftarımızı modada açıp oradan çay içmeye tophaneye geçelim...

eee ben nediyorum hocam yaa.aynen iştee.amma dallandı muhabbet nerdeyse sırayla bütün istanbul semtlerini gezicez:)

cumartesi akşamı modada buluşuruz oruçlular iftarını açar.soora geze geze gider tophanede çayımızı içer keyif yaparız.kim hangi kısma katılmak istiyosa oraya gelir.

zor geliyorsa avrupa yakasındakiler modaya gelmez tophaneye gelir sadece kafanıza göre işte.

şimdi biri tophanede buluşalım ama tophane kadıköye gelsin falan diycek diye korkuyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
:rendeer: istanbul ufak ama ; trafik , mekan vb gibi sorunlar var.....
bu arada ben hala motorsiklet moduna girememiş olduğumu görüyorum huzurlarınızda :) trafik falan var diyorum :santa: neyse tophanede güzel modada güzel mekanlar , şu acemiliğimi atayım biraz - anadolu yakasınada geçmeye başlıcam inşallah... :pl: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zpoint, en güzeli sen bursaya gel :thumleft:

off anam of ufacık istanbulda amma problem oldu yahu yer meselesi
en güzeli bırakın istanbulu, trafik mırafik yok , gelin uludağına. bence eskihisarda buluşun. ordan bursayada uğrarsınız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat: tophanede de ne nargile içilir iftar sonrası ama beah....
öf ki ne öff :wiinkk:

anadolulular bencil gördüm sizi... tophaneye gelmeye çalısıcam tophanede saat kacta olunacak bi saat verebılırmısınız

alestevardiya, neyi biliyon yaw. Anlamadım ben :sunny:

Ben ne halt yiyeceğime karar veremiyorum. Bu ramazan iyi guzelde herkes yeşilaycı moda geçiyo o kısmı eglenceyi bozuyo. Benim bakış açımdan tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar