600rr mı r6 mı

daha önce cbr 650f kullandım, keyifli makineydi. 650r da onun bi tık güncel versiyonu, muhakkak zevkli motordur.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Şahsi fikrimdir lütfen beni yanlış anlama, bu ikisine karar verecegine güzel bi 250-500 cc aralığında naked olur adv tarzı hafif konforlu yada manyağın oğlu crf alsan cebine kalan paraylada tam zamanı geliyor bi güzel tur yapsan hem gezsen hem dinlensen adım gibi eminim seçmiş oldugun şu 2 motordan daha çok keyif alıpsın diye düşünüyorum
Tabikide kararına ve zevklerine saygı duyuyorum.Umarım en iyinisini en çok beğendiğini alırsın

Şahsi fikrimdir lütfen beni yanlış anlama, bu ikisine karar verecegine güzel bi 250-500 cc aralığında naked olur adv tarzı hafif konforlu yada manyağın oğlu crf alsan cebine kalan paraylada tam zamanı geliyor bi güzel tur yapsan hem gezsen hem dinlensen adım gibi eminim seçmiş oldugun şu 2 motordan daha çok keyif alıpsın diye düşünüyorum
Tabikide kararına ve zevklerine saygı duyuyorum.Umarım en iyinisini en çok beğendiğini alırsın
adam supersport tarzı kullanmak istiyor, gidip de naked adv önermek çok gereksiz değil mi? konforlu bişi istese scooter alır geçer.

Hocam teşekkür ederim tavsiyen için evet haklısın ama uzun süre zaten naked kullandım SS kullanmak istiyorum bugün r6 baktım sahibinin kullanmadığı baya açık daha öncede askeri personel bi arkadaştan almış o da çok binmemiş zaten incelediğim kadarı ile heryeri orijinal duruyor sesi soluğu da iyi artık nasip çokta takılmamak lazım üzerse de tecrübe olur başka birşey alırız fazla düşünmüyorum artık

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
adam supersport tarzı kullanmak istiyor, gidip de naked adv önermek çok gereksiz değil mi? konforlu bişi istese scooter alır geçer.
geçen burada biri 450sr almayı düşünüyorum diyen birine ciddi ciddi v strom al falan yazdı ben o günden beridir ciddiye almıyorum burayı :ROFLMAO:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Ben fikir belirttim adamda teşekkür edip detaylandırmış durumu
Daha neye duyar kasıyorsunuz biri scooter diyor diğeri araba diyor
Bazen cidden osman ağaya hak veriyorum

Ben fikir belirttim adamda teşekkür edip detaylandırmış durumu
Daha neye duyar kasıyorsunuz biri scooter diyor diğeri araba diyor
Bazen cidden osman ağaya hak veriyorum
hocam her fikri belirtmek zorunda değilsin.
yani kafasında tarzını belirlemiş bir adama gidip de alakasız tarzda motorlar önermek sırf laf olsun diye yapılmış gibi geliyor bana. adam supersport almak istediğini daha başlıkta bile belirtmiş, gidip de adv, naked önermek gerçekten boşa konuşmaktır.
yanlış anlama sana yüklenme gibi bir niyetim yok, bu şekilde gereksiz önerilerde tüm arkadaşlara söylüyorum bunu.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ıkısı de artık cok cok eskı makıne ler basına dert alırsın ama ılla alacam dersen honda al daha az uğrasırsın yamahanın derdı para ıle değil 2 katı para da harcasan ayağa kalkmaz yamaha

Motosikleti
VOGE250RR
Valla seninle aynı durumda sayılırım. Bu katılımevime yazıldım yıl sonu nasipse cbr600rr alacağım bende ama ustalar korkutuyor insanı. Tanıdık geçmişini bildiğim motor da yok etrafımda bu tarz seçimler kişinin ne istediğine bağlı. eski kasa cbr650r ss katagorisinde o paralara en MANTIKLI seçenek fakat ben rr yerine onu da alsam ne bileyim yeni ninja 650 rs660 da alsam yine aklımda 600RR kalacak. Çünkü diğer motorlar bana göre safkan ss değil. O yüzden sağlam bir ağır bakım planı artı eksper gözün kapalı çevireceksin gazı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Valla seninle aynı durumda sayılırım. Bu katılımevime yazıldım yıl sonu nasipse cbr600rr alacağım bende ama ustalar korkutuyor insanı. Tanıdık geçmişini bildiğim motor da yok etrafımda bu tarz seçimler kişinin ne istediğine bağlı. eski kasa cbr650r ss katagorisinde o paralara en MANTIKLI seçenek fakat ben rr yerine onu da alsam ne bileyim yeni ninja 650 rs660 da alsam yine aklımda 600RR kalacak. Çünkü diğer motorlar safkan ss değil. O yüzden sağlam bir ağır bakım planı artı eksper gözün kapalı çevireceksin gazı.
rs660 safkan supersport değilmişmiş hiç rs660 gördün mü gözünle bak bindin mi sürdün mü bile demiyorum gördün mü diyorum :ROFLMAO:

Motosikleti
VOGE250RR
rs660 safkan supersport değilmişmiş hiç rs660 gördün mü gözünle bak bindin mi sürdün mü bile demiyorum gördün mü diyorum :ROFLMAO:
Gördüm tabiki safkan değil derken bir belgeye dayalı demiyorum tabiki benim şahsi düşüncem bu şekilde eski motorların verdiği tadı vermiyor bence

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Gördüm tabiki safkan değil derken bir belgeye dayalı demiyorum tabiki benim şahsi düşüncem bu şekilde eski motorların verdiği tadı vermiyor bence
safkan supersport değil demek ayrı eski motorların tadı yok ayrı rs660 650rdan 25kg daha hafif 10 beygir daha güçlü rs660da motor freninden tur süresine kadar ayarlayabiliyorsun rs660ın pegleri daha geride ve yukarıda gidonu da çok daha alçaktır gerçekten supersport yatışı yaptığın bi motordur hondanın 2 tane silindir fazlası var diye daha spor bi motosiklet değildir

Motosikleti
VOGE250RR
safkan supersport değil demek ayrı eski motorların tadı yok ayrı rs660 650rdan 25kg daha hafif 10 beygir daha güçlü rs660da motor freninden tur süresine kadar ayarlayabiliyorsun rs660ın pegleri daha geride ve yukarıda gidonu da çok daha alçaktır gerçekten supersport yatışı yaptığın bi motordur hondanın 2 tane silindir fazlası var diye daha spor bi motosiklet değildir
Verdiğin rakamlar kağıt üstünde doğru, RS660 teknoloji olarak çok dolu ama 'safkanlık' sadece peg yüksekliğiyle veya kg/hp oranıyla bitmiyor. RS660 ne kadar hızlı olursa olsun 4 silindirin verdiği zevki vermiyor ki kıyasladığım motoru anlamadın sanırım ben 600RR ile kıyaslıyorum onun da zaten son kasası 2017de geldi yenisini getirmiyor honda tr. E haliyle bi zahmet teknoloji olarak daha dolu olsun. Benim şahsi fikrime bu kadar kafa tutmana gerek yok yine söylüyorum cbr650r ninja650 rs660 hiç biri r6 600rr gsxr600 zx6gibi saf karakteri olan motorlarla aynı klasmana giremez. BUNLAR BENİM ŞAHSİ FİKRİM

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zaten Ninja 650'nin saydığınız grupta pek işi yok. Garibim hem güçsüz hem de donanım anlamında fukara kaldı. Sizin istediğiniz, beğendiğiniz segmentte Kawa Zx6r'ı üretiyor ki siz de yazmışsınız zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar