600RR için koruma takozu

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Cerrahi

Bak o konuda haklısın, istanbul belediyesi gibiler, yazın çalışmaya başlayınca anca kışa bitiyor :queen:

Özel mesaj attım, bir bakıver :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bugun sordum bılken sıgortaya 1441 ytl dediler ..2006 600r için uygun fıyat ama maddeleri de incelemek lazım:cat:

Ha şöylee yaptırın abicim, 1441 iyidir.

Maddeler;

Depremde %15 muafiyet

Sel, deprem, terör dahil...

Anahtar üstünde çalınmalarda kapsam dışı.

Hırsızlıkta %25 muafiyet.

Hasarda %2 muafiyet.

Gayet makul..

Full olsun 5 olsun diyip kaskosuz gezmekten iyidir...

QUOTEaYe781048Ha ylee yaptrn abicim 1441 iyidir.

Maddeler

Depremde 15 muafiyet

Sel deprem terr dahil...

Anahtar stnde alnmalarda kapsam d.

Hrszlkta 25 muafiyet.

Hasarda 2 muafiyet.

Gayet makul..

Full olsun 5 olsun diyip kaskosuz gezmekten iyidir...QUOTE

Aynen eger bu gibi bir teklif gelirse yaptiririm direk. Bize donecekler bakalim

Erhan bende bizim buradaki arkadaşla konuşup fiyat alacağım.Akşama yazarım fiyatı acele etme.2. anahtar çok önemlidir.Umarım 2. anahtarı istemişsindir.Çalınma halinde(ALLAH KORUSUN) kasko 2 ORJİNAL anahtarı bana verin der.Yoksa ödeme yapmaz.Bu arada üstünde anahtar unutmalara karşı ben kasko ödeme yapmıyor diye biliyorum.Onuda sorayım yarın.

boy

@aYe
1000RR hakkında herşey başlığında da sordum ama senden bir cevap gelmedi.
Bazı başlıklar herkes tarafından ilginç olmadığından zamanla yok oluyor. O yüzden sorunu görememiş olabilirim. Neden debriyajın havasını almak istiyorsun? Eğer yağ değişimi yapıldıysa zaten değişimi yapan havasını alması lazımdı. Eğer kendin değiştirdiysen, evet nasıl fren hidroliğini değiştirdiğinde havasını alıyorsan aynı şekilde debriyajın da havasını alman lazım, bu da kapalı devre çünkü, içinde hava kalmaması lazım. Daha önce yaptın mı dersen yapmadım, fren hidroliği havasının nasıl alındığını biliyorum. Bunun için çiçek sulama pompasına benzeyen bir alet var, yağı çekerek havasını alıyorsun.

asm

@asm

Hayır, o parça koruma amaçlı değil. Yarışta ayaklıklar sökülüyor, o parçalar motor sehpada durabilsin diye takılıyor. Bak benim motor üzerinde gösterebilirim sana.

IMG_2556.jpg

teşekkürler bilgilendirme için,keyfe kederde kullanılabilir herhalde :)

boy

@asm
teşekkürler bilgilendirme için,keyfe kederde kullanılabilir herhalde
Keyfe keder kullanımdan kastettiğin ne? Eğer ayaklık yerine bunları kullanacaksan, ayaklığı sökme derim çünkü sehpayı yanında taşıyamayacağın için gittiğin yerlerde motoru duvara dayamak zorunda kalırsın :p Ama bunları ekstradan takıp kullanmak özellikle sehpası olmayan motorlar için bayağı işe yarıyor. Sehpaya aldığınızda zinciri temizlemek ve yağlamak çok daha kolay oluyor.

MKH

yaw abi onun neresi 1500 ytl ben onun yerine 2. el bi race motor alırım:bounce:

yaw abi ben ona 1500 para vereceğime 2. el rece motor alırım:silent:

Son düzenleme:
@Boy

Hocam sorunu burda anlatmıştım;http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/15756-honda-cbr1000rr-fireblade-hakkinda-hersey-3.html

Ama madem pompa lazım en iyisi gidip serviste yaptırmakmış, o pompayı bulana kadar beni pompaya çevirirler.

@Cerrahi & Kozalak

Sizede şimdiden hayırlı olsun diyorum, inşallah seneye hasarsızlık indiriminden de faydalanırsınız.:rendeer:

tşk ederim ....debrıyajın havasını almak için bisiklet pompasına hıdrolıği doldur abi ,sonra hava alma rekorunu aç hidroliği sisteme bas kutudan taşana kadar bas hava kabarcıkları cıkacaktır ..eğerki işlem basarısız olursa tekrar dene .ıkıncı seferde kesın olucaktır..

asm

@asm

Keyfe keder kullanımdan kastettiğin ne? Eğer ayaklık yerine bunları kullanacaksan, ayaklığı sökme derim çünkü sehpayı yanında taşıyamayacağın için gittiğin yerlerde motoru duvara dayamak zorunda kalırsın :p Ama bunları ekstradan takıp kullanmak özellikle sehpası olmayan motorlar için bayağı işe yarıyor. Sehpaya aldığınızda zinciri temizlemek ve yağlamak çok daha kolay oluyor.

racinglerde sehpa yok galiba,diğer ayaklıktada motoeun düşme riski var

keyfe kederden kastım,ben diğer ayaklığı sökmeden,onu kullanmadan bunu taksam olur herhalde

diğer ayaklıkta(sehpaya almaya üşenmiştim) hafif yatırmıştım motoru çimde de,ola ki motor race olsaydı böyle birşeyde olsa idi yatmazdı motor :)

boy

@asm
racinglerde sehpa yok galiba,diğer ayaklıktada motoeun düşme riski var
Birçok spor motorda orta sehpa yok. Sadece yana açılan ayaklık var. Yarışta bu da söküldüğünden motoru ancak o arkaya takılan parçalara takılıp kaldırılan sehpa ile ayakta tutabiliyorsun. Motorun ayaklığını doğru şekilde açıp uygun yere koyarsan kayma veya düşme riski yok. Motoru her durumda 1.viteste bırakmanı ve eğer yokuşa koyacaksan motorun kafasını yokuş yukarı gelecek şekilde koymanı öneririm. Eğer sağa veya sola eğim varsa da sakın ola ki sağa eğimin tersine ayak açma...

Allah yazdırmasın hocam!!!
Aman diyim.:)

Sagol inşallah, da, kastım şeydi: Bunun montajı biraz törenle oluyor VFR lerde..
Grenaj kesilecek, sonra sol taraftaki radyatör genleşme şişesi DELİNECEK ve içine o çapta bir boru konup çevresi silikonlanacak (ki su kaçırmasın).. yani biraz iş açacak başıma..

-turgut

asm

@asm

Birçok spor motorda orta sehpa yok. Sadece yana açılan ayaklık var. Yarışta bu da söküldüğünden motoru ancak o arkaya takılan parçalara takılıp kaldırılan sehpa ile ayakta tutabiliyorsun. Motorun ayaklığını doğru şekilde açıp uygun yere koyarsan kayma veya düşme riski yok. Motoru her durumda 1.viteste bırakmanı ve eğer yokuşa koyacaksan motorun kafasını yokuş yukarı gelecek şekilde koymanı öneririm. Eğer sağa veya sola eğim varsa da sakın ola ki sağa eğimin tersine ayak açma...

teşekkürler bilgilendirme ve uyarılar için :)

mrb arkadaşlar ya ben 600rr almayı dsüşünüyorum nasıl tavsiye edermisiniz gerçi harika makinada.bide ybr inip ona binmek korkutuyo biraz yardımca olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar