Suzuki INTROUDER C800 hakkında

Motosikleti
SUZUKİ INTROUDER
Merhaba Aranıza yeni katıldım. Suzuki INTROUDER C800 Motosiklet. Muğla Köyceğiz deyim. Bölgede motorumun bakımlarını yaptırabileceğim iyi bir deneyimli usta tanıyanınız bileniniz varmıdır.

Motosikleti
Cruiser
Hoş geldiniz.
Çok güzel motosikletiniz, keyifle mutlu günlerde binersiniz umarım.
İhtiyaç halinde o anki sıkıntınıza göre İzmir'den ustalar önerebilirim.

Sahi Muğla'da hiç iyi usta önerisi yok mu ?
Konu yukarı çıksın diye özellikle yazdım.
İyi sürüşler 🤟🏻

Motosikleti
SuZan
motosikletiniz kaç model? 2004 ve öncesi karbüratör sonrası enjeksiyon diye hatırlıyorum. motorbloğu sağlamdır ancak klasik suzuki elektrik tesisatında oynama sevmez. eski modellerde soket korozyon problemleri çıkabilir. bakım esnasında depo sökülünce mutlaka bir elektronik kontak temizleyici sprey ile tüm soketleri elden geçirin (yağsız sprey) suziki iyidir. hojdur.

Merhaba Aranıza yeni katıldım. Suzuki INTROUDER C800 Motosiklet. Muğla Köyceğiz deyim. Bölgede motorumun bakımlarını yaptırabileceğim iyi bir deneyimli usta tanıyanınız bileniniz varmıdır.
Allah kaza bela vermesin hoşgeldiniz . Şuanki kullandığım motosikletimi Bodrum'dan almıştım ve elektrik işleri olsun grenaj işleri olsun çok kasap ustanın eline düşmüş ben neredeyse 2 3 günümü ayırıp kurtarabildim . Bölgede ki Yamaha bayisi bile doğru düzgün eksper yapamıyorken Muğla'dan usta bulmak bir tık zor olabilir . Rutin bakımları herhangi bir usta yapabilir veya sizde yapabilirsiniz ama motosiklette büyük bir sorun varsa bildiğim en iyi ustalar Manisa ve İzmir'de 2 3 saat yolu gözden çıkartırsanız yardımcı olabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar