Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben VFR icin sipariş ettim, gelince yazarım deneyimlerimi!
Allah yazdırmasın hocam!!!
Aman diyim.
Ben VFR icin sipariş ettim, gelince yazarım deneyimlerimi!
Abi fiyat vermediler henuz calısacaklarmıs :queen:
sanki köprü insa edin dedim adamlara![]()
ben bugun sordum bılken sıgortaya 1441 ytl dediler ..2006 600r için uygun fıyat ama maddeleri de incelemek lazım:cat:
Bazı başlıklar herkes tarafından ilginç olmadığından zamanla yok oluyor. O yüzden sorunu görememiş olabilirim. Neden debriyajın havasını almak istiyorsun? Eğer yağ değişimi yapıldıysa zaten değişimi yapan havasını alması lazımdı. Eğer kendin değiştirdiysen, evet nasıl fren hidroliğini değiştirdiğinde havasını alıyorsan aynı şekilde debriyajın da havasını alman lazım, bu da kapalı devre çünkü, içinde hava kalmaması lazım. Daha önce yaptın mı dersen yapmadım, fren hidroliği havasının nasıl alındığını biliyorum. Bunun için çiçek sulama pompasına benzeyen bir alet var, yağı çekerek havasını alıyorsun.1000RR hakkında herşey başlığında da sordum ama senden bir cevap gelmedi.
@asm
Hayır, o parça koruma amaçlı değil. Yarışta ayaklıklar sökülüyor, o parçalar motor sehpada durabilsin diye takılıyor. Bak benim motor üzerinde gösterebilirim sana.
![]()
@Boy
Sizede şimdiden hayırlı olsun diyorum, inşallah seneye hasarsızlık indiriminden de faydalanırsınız.:rendeer:
Keyfe keder kullanımdan kastettiğin ne? Eğer ayaklık yerine bunları kullanacaksan, ayaklığı sökme derim çünkü sehpayı yanında taşıyamayacağın için gittiğin yerlerde motoru duvara dayamak zorunda kalırsınteşekkürler bilgilendirme için,keyfe kederde kullanılabilir herhalde
@Boy
Hocam sorunu burda anlatmıştım;http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/15756-honda-cbr1000rr-fireblade-hakkinda-hersey-3.html
Ama madem pompa lazım en iyisi gidip serviste yaptırmakmış, o pompayı bulana kadar beni pompaya çevirirler.
@Cerrahi & Kozalak
Sizede şimdiden hayırlı olsun diyorum, inşallah seneye hasarsızlık indiriminden de faydalanırsınız.:rendeer:
@asm
Keyfe keder kullanımdan kastettiğin ne? Eğer ayaklık yerine bunları kullanacaksan, ayaklığı sökme derim çünkü sehpayı yanında taşıyamayacağın için gittiğin yerlerde motoru duvara dayamak zorunda kalırsınAma bunları ekstradan takıp kullanmak özellikle sehpası olmayan motorlar için bayağı işe yarıyor. Sehpaya aldığınızda zinciri temizlemek ve yağlamak çok daha kolay oluyor.
Birçok spor motorda orta sehpa yok. Sadece yana açılan ayaklık var. Yarışta bu da söküldüğünden motoru ancak o arkaya takılan parçalara takılıp kaldırılan sehpa ile ayakta tutabiliyorsun. Motorun ayaklığını doğru şekilde açıp uygun yere koyarsan kayma veya düşme riski yok. Motoru her durumda 1.viteste bırakmanı ve eğer yokuşa koyacaksan motorun kafasını yokuş yukarı gelecek şekilde koymanı öneririm. Eğer sağa veya sola eğim varsa da sakın ola ki sağa eğimin tersine ayak açma...racinglerde sehpa yok galiba,diğer ayaklıktada motoeun düşme riski var
Allah yazdırmasın hocam!!!
Aman diyim.![]()
@asm
Birçok spor motorda orta sehpa yok. Sadece yana açılan ayaklık var. Yarışta bu da söküldüğünden motoru ancak o arkaya takılan parçalara takılıp kaldırılan sehpa ile ayakta tutabiliyorsun. Motorun ayaklığını doğru şekilde açıp uygun yere koyarsan kayma veya düşme riski yok. Motoru her durumda 1.viteste bırakmanı ve eğer yokuşa koyacaksan motorun kafasını yokuş yukarı gelecek şekilde koymanı öneririm. Eğer sağa veya sola eğim varsa da sakın ola ki sağa eğimin tersine ayak açma...