Piaggio sahibi olarak İtalyan alma derim, gaza da gelme, 'Aman canım nooolcak' derler sana aldırmak için sonra İtalya'dan parça beklerken bulursun kendini!
Adamın Mondial'i vardır, içinde özlem ya illa İtalyan motoru önerir, alma diyene de düşman olur, sen malı bilenin-sürenin sözünü dinle güzel kardeşim.. Sırf parça, servis, distrübütör yüzünden İtalyan alma!
Honda PS 150! sana 7000'e gelir ama inan PCX'den daha iyidir. PCX Tayland, PS Honda İtalya üretimi.. Arada her türlü kalite farkı var.. PCX biraz daha az yakar ama o kadar korkacak olaydık benzinden bisiklete binerdik ;-)
Yamaha BWS 125 olabilir.. Katır gibi alet.. Sana 6700'e falan gelir.. Sanki kendime alıyormuş gibi düşünerek tavsiye ediyorum! Seçim tercih sana kalmış tabii!
Bir de motorda ikinci el alma! Sıfır al, bekaretini sen boz, en azından malı bilirsin.. İçinde şüphe olmaz...
Kendine iyi bak....