herkese tekrardan teşekkür bu gün havada yağış yoktu aldık motoru 15 km kadar sürdük ölmeden önce yapılması gereken şeylerden birinide yaptık sonunda korkularım vardı bu canavarla baş edebilirmiyiz , başımıza belamı aldık ,ne bok yemeye aldın 120 bg motoru yarışçı olacan sanki bu saatten sonra diyordum motoru topladılar al bin bak bakılım nasıl diye gözüm yemedi ne yalan söyleyim (gerçi internette kaç gündür izlediğim manyakların bunda etkisi var adam 1. viteste 125 yapıyor )usta o zaman arkama bin dedi bir tur atalım bindik 1 km kadar tamam dedi hazır bahçede 1 2 tur attım ,cbr 250 den daha hafif , gazı dozajlamak çok kolay ne istiyorsan onu veriyor ,piskopattta gider commuter tadındada dedim bu çocuk kaçar ilk izlenimler kısaca tork ve beygir sonsuz gibi hiç bitmeyecek sanki (8 -9 devire kadar çıktım üstünü tahmin bile edemiyorum artık ) öncedende tahmin ettiğim gibi 3. vitesten sonrası işime yaramayacak şu aşamada şimdilik bu kadar bu yorgunlukla (gece bazı işlerim vardı son 30 saatti uykusuzum )anlatacak kelime bulamıyorum biraz daha süreyimde ayrıntılı yazarım şimdilik bu kadar kazasız belasız
ölmeden böyle birşeye binmezseniz çok şey kaçırırsınız
şu an bir iki video var yüklüyorum