600 RR aldım (Kutu açılımı, ilk sürüş, ilk izlenimler ve çok şey olacak)

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Maşallah çok yakışıklı makine :cat:

Motor bes para etmez. Keske almasaydin. Hani lan onun e si :DDd hondaya sikayette bulun :p

Bu arada icimdeki apaci diyorki;abey sunla bir 300 yapta gorek :D rodajini mutlaka dikkatli yapin. Siz tabiki yaparsiniz ama yine ben soyliyim adettendir :D

Bu arada hayirli ugurlu, kazasiz, belasiz , cezasiz olaa :D

Ben heyecanlandim burada :D sizin yerinizde olsam yıllık iznimi alır motorumla balayına çıkardım :D

herkese tekrar teşekkür ediyorum videoda siz ne kadar gördüyseniz ben yarım dakika fazlasını gördüm hava muhalefeti dolayısıyla almadım motoru malum vitesi erken büyüttük böyle bir deneyimi yağmurda çamurda yaşamak istemiyorum yarın plaka yı çıkarırım kilit falan bakarım ondan sonra bakacağız artık

herkese tekrar teşekkür ediyorum videoda siz ne kadar gördüyseniz ben yarım dakika fazlasını gördüm hava muhalefeti dolayısıyla almadım motoru malum vitesi erken büyüttük böyle bir deneyimi yağmurda çamurda yaşamak istemiyorum yarın plaka yı çıkarırım kilit falan bakarım ondan sonra bakacağız artık

öncelikle hayırlı olsun da nasıl duruyorsun böyle nasıl bir irade var ustam sende şaşırıyorum valla tebrik ederim..ben 600rr ı alcam isterse hava -10 olsun abi çıkarım dışarı parmaklarım morarana kadar göz pınarlarım soğuktan donana kadar inmem tepesinden hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız sürüşler inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün, şey pardon ne deniyordu. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin :) Darısı başımıza artık.

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. nazar deymesin .. kutu ilk açılırken turuncu jantları görünce birden ktm çıkacakmış gibime geldi =)

:queen: Motor benim değil ama soldaki gif ruh halimi yansıtıyor şuan.
Birde motor benim olsa demekki; :queen::flower:::deliir::::fool::
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerin düz bassın. Satmayı düşünürsen 1-2-3 yıl sonra bana pm at önce :cherry:

dün plakayıda çıkarttım artık alip sürmek kaldı sadece ,kaskoda indirim varmış 4700 tl fiyat verdiler :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün plakayıda çıkarttım artık alip sürmek kaldı sadece ,kaskoda indirim varmış 4700 tl fiyat verdiler :queen:

şair sigorta ve nur sigortadan fiyat al. tahminen 1600 tl ye yaparlar 9 taksitle full kasko
birde tüyo verim bu 5 nci motorum felan de 10 yıldır kullanıyorum de ehliyeti geç aldım de sertifakalarım var de ekstra indirim alırsın. biraz bombala

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar