hayırlı olsun da hocam ben hesabı tam olarak anlayamadım.
şimdi 2014 model abs siz 600rr aldınız ve toplam kaç lira?
biraz daha uygun alırım diye 2014 sıfırlara ve az km lere bakıyordum ama bir taraftan 2015 abs li gelirmi diye düşünüyordum 2015 in abs siz geleceğini ve fuar indirimini öğrendikten sonra direk daldım balıklama gelen motor 2015 model olacak 4000 kredi kartından (6 taksit )peşinat verdim geri kalanıda mart 23 de vereceğim (motor martın 15 ila 20 sinde gelecek )
bana söylenen hondada mart teslimi motorların çoğunun satıldığı ve nisan teslimi motorlarda da fiyat garantisi olmadığı (36 500 tl ve üstü olabilir ) her türlü kardayım yani
gerçi bu honda nın ne yapacağı belli olmaz geçen yıl eski kasa cbr 250 leri millete satıp (ben dahil )birden yeni kasayı çıkarmıştı şu yirmi günde bir son dakika gelişme si olup abs li veya opsiyon olarak gelirse onada bir B planım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
4000 peşinat kredi kartı ile (6 taksit ) teslimatta 30000 toplam 34000 tl martta gelecek tek motor ve zaten fuar indirimi olduğu için fazla pazarlık yapamadım 250 tl kırabildik sadece