6 yaşındaki yavruya 0 grubu rh (-) taze kan lazım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın yeğenine PAZARTESİ GÜNÜ KOŞUYOLU KALP HASTANESİNDE gireceği kalp ameliyatı için
6 ünite 0 grubu rh (-) taze kan lazım ,yani bu gruptan 6 kişi, Allah rızası için tanıdık bildik kimse varsa iletelim, kan takası yapmıyorlar, pazartesi günü en geç saat 10:00 da hastanede olunması gerekli, yavrucak daha 6 yaşında, babasının adı ERMAN KORUTÜRK, irtibat telefonu 0506 399 07 17 - 0534 214 82 69 , gitme imkanı olmayanlşar için bahçelievler tarafından araç kaldırılacaktır, lütfen olabildiğince kişiye iletelim, msn lerimizde kişisel ileti bölümüne yazalım, duyarsız kalmayacağınızı biliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Not: Mod arkadaşlar size rica ediyorum hiç olmazsa bu akşama kadar bu başlık ana sayfada kalsın, eğer kan bulunmazsa çok büyük problemler olabilir hatta belkide yavrucağı kaybedebiliriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
keşke benim uysaydı gurubum ab pozotif büyük geçmiş olsun hepimiz elimizden geleni yapmalıyız

Kanım uyuyor ama 2 hafta önce grip atlattım :( Almıyorlar malesef..
Geçmiş olsun..

benim kan 0 rh + (- )olması kötü pek bulunmuyor ama ümidimizi kaybetmeyelim eLİMİZDEN geleni yapalım arkadaşlar kızılay a felan başvuruldumu acaba ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güncel....................................

arkadaşlar bir konuya açıklama getireyim

koşuyolu kalp hastahanesi artık KARTAL KOŞUYOLU YUKSEK IHTISAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ olarak hizmet vermekte

Güncel.............. :pale:

Allah'tan acil şifalar diliyorum... :pale:

Umarim kan bulunur burda her arkadas elinden geleni yapacagina inaniyorum en azindan msn adresimizdeki iletilerimize yazsak genede yardimci olabiliriz diye dusunuyorm

Simdiden Msn listemdeki turkiyede olan tum arkadaslara yolladim umarim bir sonuc cikar..

Acil sifalar diliyorum...

İnşallah kan bulunur.Allah acil şifalar versin.Benim kan grubum uymuyor maalesef 0 rh (+)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar az önce Erman arkadaşımızla konuştum müjdeli haber verdi 0 (-) kan grubu kişileri bulmuş ve herşeyin hazır olduğunu bütün MD ekibindeki bütün üyelere ilgi ve alaka için teşekkür etti.

direk md den alıntıdır..

arkadasımız mt ye de teşekkürlerini sundu alıntı yaptığım için md gözüküyor kusura bakmayın..

emirhana acil şifalar dilerim..

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aranan kan bulunmuştur.
Konu kilitlenmiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar