Bugün Mecidiyeköy Ptt'ye gittim olacağını beklemiyordum ama sordum bugün iki balya kart (Sanırım 20 adet) gelmiş , hemen eski birinci sınıf kartı iptal ettirip yerine 6. sınıf kart aldım.
Bu civarda ihtiyacı olan arkadaşların bilgisine (eskisinde ki bakiyede bir süre sonra yeni karta aktarılıyor)
Hesabının olduğu,yada maaş müşterisi olduğun banka var ise internet sitesinden bakmanızı tavsiye ederim. Bulunduğum çevrede bende PTT'de HGS bulamadım ve maaş aldığım bankadan HGS başvurusu yaptım, 3.gün Kart olarak kargo ile teslim edildi.
isbankasi ve garantide de yok. cok denedim.ziraate sordum yok, ykb de yok. simdi ulkedeki tum subeleri de dolasamam ki, bilsem surada var gidip alicam, saka gibi kaldik anca sokak sokak dolasiyoruz isimiz dusuyor metrobusle, otobusle gidip geliyoruz.
Hocam şube şube gidip gezmenize gerek yok. Hangi bankadan almak istiyorsanız İnternet üzerinden başvurunuzu yapmanız gerek.
Şimdi baktım garanti ve İş bankasıda HGS veriyor.Hangi bankada hesabınız var ise o bankanında internet sitesine girip HGS başvurusu yapabilirsiniz.
Kredi kartına benzer kart olarak veriyorlar bilgin olsun.
Hocam şube şube gidip gezmenize gerek yok. Hangi bankadan almak istiyorsanız İnternet üzerinden başvurunuzu yapmanız gerek.
Şimdi baktım garanti ve İş bankasıda HGS veriyor.Hangi bankada hesabınız var ise o bankanında internet sitesine girip HGS başvurusu yapabilirsiniz.
Kredi kartına benzer kart olarak veriyorlar bilgin olsun.