50cc scooter Yeter mi?

Arkadaslar ben 16 yaşındayım birşey hakkında size danışmak istedim evim okula ne cok uzak nede yürüyerek gitmek için yakın şu scooterlar çıktıgından beri hep aklımda şöle bitane alayım die ama ailemi 50 cc ye zor ikna ettim.hız yapmaz az yakıyo deyince (tabi yaşta küçük) kabul ettiler sizce 50 cc yeter mi ? 50cc nin avantajları dezavantajları neler,kaç km hız yapar :silent: bunlar hakkında yardımlarınızı bekliorum şimdiden tşk

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi ehliyet falan yok.bence sen bisiklete devam et.sık dişini,ehliyetten sonra istersen hayabusayla git.tabi üniversite yaşında olursun o zaman

hoşbulduk.fakat kardes ben kafaya koydum alıcam seneye ağustosda 17 olunca ehliyeti alırım bi kaç ay ehliyetsiz bişe olmaz zaten trafige çıkmıyacagm için
pek sorun olacagınıda düşünmüyorum.ulan amerika da 17 yaşındakilere araba ehliyeti veriyolar biz burda dandik 60 ı geçmeyen scooter için 17 yaşını bekliyoruz ama ben beklemiycem

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ok ozaman.sen bilirsin.50cc hız yapmayıp,yük taşımıycağına göre sana yeter.

ehliyetini alan kadar 50 cc ye devam sözü veriyorsan ok :cat:

Birşey olmaz deme sakına...! önce ehliyet sonra eğitim 50cc bana yeter diyosun hep öyle olur bende ilk başladığımda bana 100cc yeter diyordum ama yetmiyor:p

walla hiç 50cc kullanmadım ama bana yeter die düşünüyorum bide arkadaşlar ben önceden bikaçkere Peuoget motorlar varya hani köylerde
(en azından bizim köyde) falan kullanılır pedallı falan ondan kullandım onların motor hacmi nekadar bileniniz varmı bi kıyaslama yapıcamda

Kısa mesefa için idare eder...Hız konusuna gelince motora göre değişir? Ne marka istiyosun?? mondial flan mı honda today tarzı mı_?

mondial 50TT Allah kısmet ederse bu salı gelio kardes senin hic bi bilgin varmı
nası bi motor olduğu hakkında?

kardeş bu 80 yapar
senin dediğin mopedler 49cc
sen nickteki yazdığı gibi 90 lımısın hangi ağustosta alcan ehliyeti
:cat:

goktug1990 dostum 50 cc sana göre az yada çok onu bilemem ama ehliyet almadan hiç bir motorun üzerine çıkma sen ne kadar dikkatli olursan ol ne kadar iyi şoför olursan nol karşındaki kişi seni önemsemedimi olay biter ehliyet ve eğitim şart tabi kaskta

bu nick benim kardeşin o 90 lı ,ben 89 luyum ben onun nickten yazıyorum off bide 90 lı olsam ehliyet için bekle babam bekle bitmez walla iki yıl

xxxxx' Alıntı:
kardeş bu 80 yapar
senin dediğin mopedler 49cc
sen nickteki yazdığı gibi 90 lımısın hangi ağustosta alcan ehliyeti
:cat:

80 yapması zor ya.Bende TVS 75 cc var.Son hızı 70 km zorlasan 74km oluyor.Sınıfının(50cc-75cc) en hızlısı.74 yapmasına rağmen :)

Arkadaş 50 cc 60-70 km arası yapar.Eğer şehiriçinde ve kısa mesafe yapacaksan seni götürür.Mutlu olursun.Ama 1 ay sonra sıkılırsın.En iyisi istersen 125le başla.Çünkü 50cc-75cc ile araba sollamak mümkün değil ve uzun yola gelemiyor.Hele otobana çıkınca :)

yok kardeş ben zaten uzun yol yapmam şehiriçinde bana yeter die düşünüorum ama sıkılırsam degistirebilirim motor elimde patlamazsa eğer çin malıda o yüzden

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek tesellim gözlerindi bakıp bakıp delirirdim
duman gözlüm:rendeer:

50 cc diye küçümsemeyin,bir kere kullandınız mı her türlüsü zevklidir.Katedeceğiniz mesafe ve henüz ciddi bir motosiklet kullanıcısı olmadığınızdan dolayı bu makine gayet yeterlidir,pişman olmazsınız.Yetmeme diye bir durum olmamalı;siz de biraz mütevazi olun canım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar