50 kişi tarafından dövülen MOTORCU ..

İnsanlar neden bu tür bir ceza uygularlar, basit cevap
şiddetin tırmanması, uyma davranışı vs, peki halkın
mahkemelere güvenini kaybetmesi, adalet duygularının
ayaklar altına alınması...
Bu utanç verici durumun pek çok sebebi ve suçlusu var,
yoksul-güçsüz biri ile zengin-ünlü birinin cezası
aynı olmalıdır peki olur mu? Bunun cevabını bilenler
öfke duymaz mı, bunların bir kısmı da kendi adaletini
uygulamaz mı?

ne yazılabilirki allah rağmet eylesin her defasında illa üçüncü dünya ülkesi olduğumuzu cümle aleme göstericezz gariban adamın ne suçu var büfede çalışıyormuş belki sipariş götürdü yada evine gidiyordu suçluluğu ispatlanana kadar her kez masumdur kimsenin heleki yetkisi delili elinde olmadan hiç kimsenin allahın yarattığı canı almaya hakkı yokdur...

arkadaşlar bu olaylar artıcak dahada beter olucak bakın görürsünüz çünkü toplum millet ilerlemiyor dahada geriye gidiyor görüş fikir olarak git gide muhafazakar laşıyor... iyicene bağnaz bir yapı halini almaya başladı toplumun genel yapısı ...

kimle konuşsam sohbetlerde motor konusu açılsa şeytan işi şeytanın tekeri gibi illa şeytanı katıcak kötü eksi olumsuz çağırışım yapıcak laflar ediyor insanlar..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eğer suçsuzsa yazık olmuş ama kimse böyle bir ölümü hak etmiyor mahalle sakat mahalle yarısı illegal ne arasan var bikenarı hacı hüsrev bi kenarı şark kavesi anlayan anladı :cat:

yazık yaa işte bu tip olaylar yüzünden 3.dünya ülkesi konumundan kurtulamıyoruz.ya o adam gerçekten suçsuzsa.bu nasıl bir vicdandır.her yer olmuş kurtlar vadisi.sokaklar mematiden geçilmiyor.

bu nedir yaa :pr: iyice çivisi çıkmış bu işinde....allah hepimizi korusun arkadaşlar ne diyim :silent:

Ulan harbi millet piskopat olmuş yaa!! Yahu ben anlamadığım bu adamların işi gücü yok mu?Ne zaman toplanmışlar ne zaman dövmüşler ya. Bu 1 kişiye 50 kişi saldırma olayıda sadece Türkiye'de vardır ,onuda söyliyim.Bizim millet kavgaya hiç tek gitmez illa toplanır 50 kişi gider ondan sonrada erkeğim diye gezinir bu mahluklar.

aahahhah :cat: harbiden hee :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eğer sapıksa diyen arkadaşlar olmasına bile hayret ettim açıkcası.

Önceki sene Maltepe 'de 16-17 yaşlarında bir kız çocuk(adını bile bilmiyorum) bana gözlerini dikmiş hayran hayran bakıyordu.

Gittim yanına öyle bön bön bakmakla olmaz atla bakalım dedim, bi çırpıda atladı arkaya.

Sahilden bostancıya kadar bir tur atıp geri bıraktım, indiğinde halen deli gibi gülücükler atıyordu, hayatımda başıma gelen en güzel şey bu teşekkür ederim abi diyip yanaklarımdan öptü zıplaya zıplaya gitti.

Eminim bir kaç sene sonra bu küçük abla motosikletini almış yada alacak bir motosiklet sevdalısı olarak aramıza katılır, çok pis kanına girdim.:p

Ne yani sapıklıkmı bu şimdi?

Seni motorumla gezdircem demenin nesi sapıklık, taciz var mı başka bişey var mı?, yok!

Deseki beni öpersen seni motosikletimle gezdircem felan tamam derim sapıklık.

Burada sapıklık felan yok, medya bangır bangır haftalarca motorcuları sapık gibi lanse etti, şimdide biz meyvelerini topluyoruz.

Linç eden insanlara da kızmak yanlış, evlat sahibidir, cahildir, korkar koruma içgüdüsüyle herşeyi yapar, galyana da gelir galyana da getirir.

Medyanın ayıbını örtmesi lazım ama yapmaz, yapması için 100 motorcu gidip tenör döveceksin.

Eee onuda yapmayacağımıza göre dikkatli olacağız ki piyango bizede vurmasın.

İnsanın içinde cinsel duygular vardır ki bu sapıklık değildir.Bir erkek veya kız karşı cinse ilgisini belli edebilir.Medeni ölçülerde olduğu ve gönüllülük olduğu sürece de kimse kimseyi damgalayamaz.Hele hele 50 kişinin bir kişiye saldırıp öldürene kadar dövmesi tiksindirici ve nefret uyandırıcı bir ilkelliktir.hak hukuk kanun nizam var.o 50 kişi bunun hesabını vermeli.yargılamayı mahkeme yapar sokaktaki gözü dönmüş karacahiller değil.

Çalıştığım şirketin lokasyonu 3 yıl boyunca bahsi geçen Etilerdeki Marmara büfenin çok yakınındaydı.(100-150 metre kadar)Bu yüzden tüm yemeklerimizi oradan söylerdik.Taşındıktan sonra bile işim düştüğünde oradan bir tost yemeden geçmezdim.Orada çalışanların hepsi cana yakın,saygılı ve esnaf kültürü olan insanlardı.Haberi görünce çok üzüldüm ve içim öfkeyle doldu.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Allah kahretsin!Bunları yapanların hepsine misli misli cezasını yüce rabbim versin inşallah!Allaha havale ediyorum bu pislikleri!Ne güzel ya ohh!!! 50 kişi dal mazlumun birine akşam sporu yap!Haince demir çubuklarla vur!Patronundan çıkaramadığın hıncını çıkar!Borçlarını ödeyememenin sıkıntısını at insan öldürerek!İktidarsızlığının acısını çıkar o zavallı adamcağızdan!Doğru sen de haklısın caanımm ülkemde bir insan öldürmek istersen ya trafikte hunharca ez,ya da topla eşini dostunu, gıcığın varsa birine ya da canın sadece öyle istedi diye, linç et!Sen aynı zaman da hem polissin,hem savcısın,hem de hakimsin ya!Hem yakalarsın,hem yargılarsın hem de infaz edersin! İdolun kim ki kimsenin?Dur ben söyleyeyim çakar çakmaz çakma kabadayı Polat Alemdar...Nasıl olsa ceza almıyorsun değil mi?

Bu olayların neden olduğuna gelince kendi fikrimi söylemek istiyorum.Dünyanın her yerinde asparagas,şişirme,abartı ve amaçlı olarak birçok konuda haberler yapılıyor.Fakat bu tip tepkileri sadece arap ülkeleri ve Türkiye'de görüyoruz.

Bizler gazetelerin sadece spor sayfalarını,bikinili modellerin cıbıl fotoğraflarıyla süslü biyografilerini,kim kimi bilmem kaç arkadadaşıyla beraber aynı yatakta yakalamış,yeğeniyle kaçan yengenin cinsel fantezilerini vs. gibi haberleri içeren 3. 5. sayfaları okumaktan zevk alıyoruz.Dünyanın hiç bir ülkesinde tirajda başı çeken gazetelerimiz gibi, sapıkça sayfalar dolusu haber yapan saygın bir gazete adı söyleyemezsiniz.Alemde her oluşum etki-tepki,arz-talep şeklinde zuhur eder.Bize taleb ettiğimiz şeylerin haricinde istemediğimiz hiç birşey bize arz edilmez.Eşyanın tabiatına aykırı.O yüzden topu gazetelere,medyaya atıp hemen soyutlamayalım vandal ve sapık egolarımızı.Her fırsatta diyoruz ki biz
Avrupalıyız,insancılız,misafirperveriz,yufka yürekliyiz,inançlıyız,doğruyuz,çalışkanız vs vs...Afedersiniz ama bir mokkk değiliz!

Bu ülkede böyle akılsızca,umarsızca ve hunharca yaşayarak rahmetli Atamızın anısına,onun emeklerine,şehadet makamına ulaşmış rahmetli ve aziz şehitlerimize büyük saygısızlık ediyoruz.Uyanalım!Lafım kendime,sana,ona,bize,herkese...

Son düzenleme:
Allah sonumuzu hayr etsin toplum fena bunalımda arkadaşlar nereye gittiğimizi bilen varmı neler oluyo bu ülkede ?

medya haber yapıyor neyle sonuçlana bileceğini hesaba katmıyor bunu yapan insan olamaz bide mahallenin gençleriymiş ne genci it sürüleri bunlar ::angry2::::ranntign

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
basit gibi gözüksede vahim bir durumla karşı karşıyayız,halk dolu gençler dolu terör olayları,üstüne 75 lik sapığa göre düzenlenen rapor halkı her an galeyana getirebilir,konuştuğumuz kelimeleri dikkatli seçmemiz lazım, güzel vatanım bir kaç çapulcunun oyununa getirilerek kavgaya kargaşaya çekilmek isteniyor lütfen dikkatli olalım bu vatan hepimizin

cahillil cühelalık g.zekalılık düzensizlik emniyetsizlik bilgisizlik diz boyu artık :pr:

Hiçbirşey yapmamışken önce arkandan 2 el ateş edilsin sonra da tam 50 kişi seni acımasızca yerde tekmelersin.. :pr:

nedesek boş adam gıdmış bıkere yazık olmuş Yakınlarının başı saolsun bazı cahıllerın yuzunden ölen bır watandaşımız daha Allah bızleri Korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vallahi arkadaşlar kask takmaya artık korkuyorum..Cidden üzerimize bir iftira atılmasından korkuyorum..Yanılıp ,,yazılıp namussuzun biri aha sapık dese vallahi bizi hııışşşş ederler,,kim vurduya gideriz..Kask takmıyorum...İşin pis tarafı adımız sapığada çıkar..yoldan geçen insanlara dahi bakmıyorum...Etrafta insanları öldürmek için hazır kıta bekleyen ,,bahane arayan,,o kadar çok katil ruhlu insanlar varki..Bırakın halkı..Polisler kasklı motorcuları en ufak bir hatasında kalleşçe ve acımasızca sırtından vurabiliyor..En iyisi Kask takmamak...Okul çevrelerinden bile geçmemek..Allah korusun sapık damgası yersek ,,düşünmesi bile korkunç..

tv de izledim kötü bir durum milleti öyle bir duruma getirdilerki birilerine zarar vermek için her küçük olayda böyle oluyor

hadi adamı anladık sapık diyelimde buna girişenler de aynı

değerlendirmeye göre bakılırsa

hayvan oluyo bence kimse kusura bakmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar