5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

67961640.jpg

bu benim çok teşekkürler :rendeer:

başta sevgili alpere geziyi düzenlediği için daha sonra bütün mt ailesine sonsuz teşekkürler

Fermuar düzeninde zaten direk gidilir.Sıkıcıdır ama güvenlidir de.Sollama ,stopi,slalom yapılmaz.Ben mi yanlış biliyorum yoksa? O kadar kişinin kafasına göre gittiğini bir düşünsenize?

anlatmak istediğim aslında şuydu. hani olur ya ters bi rüzgar eser yolda şeridin içinde dalgalanırsın yada olmadık bi pet şişe fln çıkar yolda motora o anda kontra vererek yanından geçmek istersin ama bi bakıyosun yanında biri var.
fermuar düzeninde ise yanında kimse olmadığı için rahatça gidebilirsin vede önündede motor olmadığı frenleme mesafende ona göre rahat olacaktır.

benim önümde iki kişi vardı sürekli muhabbet ediyolardı. zaman zaman birbirlerine öyle yaklaşıyolardıki içiçe gircekler diye ben yusuf yusuf ettim :)
iki kişi yanyana giderken ortadan geçmek isteyen oldu fln fln.
yanlış anlamayın beni gördüğümü söylemek istedim :mrgreen:

Çok güzel bir organizasyon olmuş.Bende katılmak istiyordum ama işim gereği İzmir'e gidip gelmem gerekiyordu.Sabah 09.15 gibi F.S.M köprüsünden geçerken 30 kadar motosikletten oluşan grubun yanından geçerkende içim gitti :-(

İnşallah başka bir buluşmada.. Bu arada yazmadan geçemiycem,bütün motosikletler güzeldi ama T gidonlu Siyah Regal Raptor çok güzel görünüyordu.

Keyifli forumlar

:cat::cat:
:rendeer::rendeer::rendeer:

Kazasiz belasiz döndünüz bu harika...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Şehir dışına çıktığım icin gelemedim :( Zaten tüm yıl boyunca sadece bir kez düzenliyorsunuz , bu gezi ile sezonu kapatıyorsunuz mt !

Organizatörlere adminlere sesleniyorum ; daha aktif olduğumuz günlerimizde oldu , artık şile ağvaydı kıyıköyde zarttu zurttu gezileri başlasın.

katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler :rendeer:
resimleri yorumları buraya yapabilirsiniz
dönüş yolunda sanırım herkesten sonra yola çıktık ve hafif bi yağmur yağdı çok şükür kaza bela yaşamadan bitirdik :cat:

Aynen gelen herkesin ayağına,şey pardon tekerine sağlık :queen:

Bende elimde olan fotoları akşama upload ederim,diğer fotoğrafları çeken herkese de ayrıca teşekkürler :rendeer:

Bu arada Alper ( kelleci'nin ) 3 gün'ü ne oldu ? :queen::queen::queen:

Aynen gelen herkesin ayağına,şey pardon tekerine sağlık :queen:

Bende elimde olan fotoları akşama upload ederim,diğer fotoğrafları çeken herkese de ayrıca teşekkürler :rendeer:

Bu arada Alper ( kelleci'nin ) 3 gün'ü ne oldu ? :queen::queen::queen:

dostum büyük yazmak forum kurallarına aykırı akıllı ol.

ayrıca organizasyonu 5 senenin ardından ilk defa sınav gününe denk getiren yetkilileride selamlıyorum :farao: :p:p

anlatmak istediğim aslında şuydu. hani olur ya ters bi rüzgar eser yolda şeridin içinde dalgalanırsın yada olmadık bi pet şişe fln çıkar yolda motora o anda kontra vererek yanından geçmek istersin ama bi bakıyosun yanında biri var.
fermuar düzeninde ise yanında kimse olmadığı için rahatça gidebilirsin vede önündede motor olmadığı frenleme mesafende ona göre rahat olacaktır.

benim önümde iki kişi vardı sürekli muhabbet ediyolardı. zaman zaman birbirlerine öyle yaklaşıyolardıki içiçe gircekler diye ben yusuf yusuf ettim :)
iki kişi yanyana giderken ortadan geçmek isteyen oldu fln fln.
yanlış anlamayın beni gördüğümü söylemek istedim :mrgreen:

Abi iki kişi yan yana giderken ortadan geçenlerde oldu. O arkadaş kendini biliyor zaten de yanlış hareketlerdi onlar. Ama kaza bela olmaması sevindiriciydi. Herkes evine sağ salim ulaştıysa pek sorun edilmemesi gerekir. Grup sürüşünde de biz Onur Y. ile gitmeye çalıştık. Bizim aramızda sorun olmadı bir kaç şey dışında.

2008 yılında CBF600 lüğümü aldığımda Yuvacık gezisine katılmıştım çok keyif almıştım, sizlerde çok keyif almışsınız resimlere bakarak avundum teşekkürler.

bende gelecektim ama kısmet degilmiş neyse inş bidahakine katılırım 18-20 haziran arasında ben gidicem memlekete istanbulda olmuyacagım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar