5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Erhan ; Kim kimdir aga?...... Hiç tanıdık sima ya denk gelmedim.... Sanki jesse yi tanıdım..GTS deki o ise eğer....:wiinkk:

Motorlu resimlerden bunu yapmam zor, resimler eklendikce herkes kendi resminin altına ismini yazsın. Bendeki resimlerin hepsi bu kadardı.

fotoğraf için teşekkürler Sayın Admin :)

güzel geziydi, yolda çok fazla bulunamamış olsak da muhabbeti yeter, ilk defa 30 motorlu bir grupta motosiklet bindim, normal sürüşlerimle kıyaslanamayacak kadar keyifliydi benim için. yalnız tam motosikleti büyütmeyi düşünürken grup içinde agresif sürüş meyili sergilemem ve sabah yaşadığım ufak çaplı kaza dolayısıyla çıkaracağım güzel dersler edindim. Herkese teşekkürler.

Bu arada, gezi bir yana muhabbetini yapmak da ayrı bir tat ;)

Sevgili admin ve de alper-tim devamını bekleriz yüzsüzlük olmazsa !!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Benim motor o kadar hızlı geçmişki resmini çekememişler :queen:

Şansına iyi çıkmamış.

78424259.jpg

Kim Ne Derse Desin Yine Güzel Bir Yuvacık Gezisiydi = )) Biraz Yağmur Çiseledi Ama Kimse Erimedii = )) Alper Abiye Teşekkürlerimi Sunuyorum :rendeer:

Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..

Bu sene bu gezi 5.cisi oldu, her sene biraz daha farklı bir şekilde eksiklerimiz ve artılarımız oluyor ve bunlarda 100 -200 kişilk bir grub olunca kaçınılmaz bir durum haline geliyor. Bu gezilerinin her sene olduğu gibi kazasız belasız bitmesi ayrı bir güzel. ( Kıymetimi anlayın ben organizasyonu yapınca İBO haricinde kimse kaybolmuyordu :p )

Şunu belirtmek istiyorum ki ;

Herkez sitede bulduğu samimiyeti orada bulamıyor, sebeb olarakda bir sanalla real farklı oluyor.. bir kaç grublar halinde oturuluyor ve herbiri karşı taraftan selam bekliyor, buda bazen iletişimsizliğe yol açıyor.

Gelen ve katılan tüm arkadaşlara tekrardan çok teşekkürler. Tesis olarak bir kusurumuz olduysa afola..

Alper ilk geziye baş davetli olarak katılmak umuduyla :p

aslında izmit kandıra çıkışından çıkmamız gerekiyordu ss ci çok bilmiş kardeşimiz yasin kelleci bey beni yavaşlatıp önümü keserek izmit batı çıkışına sürmemi işaret ederken beni geçen bi kaç arkadaşla beraber kendimizi izmit batı çıkışında bulduk

gişeleri geçtikten sora beklemeye başladık uzun bi süre kimse gelmeyince gurubun geri kalanı kandıraya gitti sandık ve ilerdeki köprüden geri tem e girmek için döndük ve o ara diğer gurubun bizim beklediğimiz yere geldğini gördük
jesse arkadaşımı aradım oda gurubun bi kısmını yanımıza getirdi bu seferde yasin bey kayboldu :silent:
yasin kelleci arkadaşıma adresi tarif etmeme rağmen kendisi ve gurubu ne yaptı bilemiyorum kendisini yuvacıkda buldum :farao:
olaylar biraz karışsada hepimiz aynı yerde kaynaştık bence
bu arada hakan abimize yapmış olduğunuz yardım için çok teşşekkürler
allah yardımlarınız kabul etsin çok sağolun motorcu kardeşliğini bir kez daha gösterdik:rendeer::cat:

normal şartlarda hızımız 80-100 km olması gerekirdi ama arka gurubun ben 70km ile bile giderken hep kopması sonucu yavaşlatılmam neticesinde böyle bir sonuç çıktı kusurumuza bakmayın
en önemlisi kazasız belasız bir gezi yaptık bence buda çok önemli
herkesin yüreğine sağlık:rendeer:

Sayın modum Gişelerden sonra petrol ofisine geldiğimizde öncü filan yoktu:queen:yoktu.Jesse bi ara görüktü sonra o da kayboldu:queen:Oraya nasıl gidileceğini bilen biri de olmayınca 50-60- kişiyi orada ee ne taraftan diye suratıma bakınca ihaleyi üstlenmiş olduk:p.....Sonuç olarak yolu bilen bi arkadaşımın gurubu yönlendirmesi sonucu yolu doğrultabildik.Kazasız belasız gidip geldik.Hatam olduysa tüm arkadaşlarımdan şimdiden özür dilerim.:rendeer:

mahşerin 5 atlısına tesekkurler:D
ayrıca anıl kardesıme cok tesekkur ederım:)

MT ailesi olarak kazasız belasız onca motorun gidip gelmesi hakıkaten sevındırıcı....
Bir dahaki geziyi iple çekiyorum:)
Sapanca,Maşukiye vs olabilir:) yada ark.ların dediği gibi kıyıköy...

son bir soru VİDEOLAR nerde :D :D
skullhunterın fotolarını heyecanla actım ama gıderken bı fotom bıle yok cok heveslenmıstım ya :(

grup sürüşü beklediğim gibi değildi açıkçası. ben sürekli fermuar düzeninde gitmeye çalıştıkça yanımda sürekli birileri bitti.
ama yer ve mekan olaraktan puanım 10 üzerinden 10 dur

Fermuar düzeninde zaten direk gidilir.Sıkıcıdır ama güvenlidir de.Sollama ,stopi,slalom yapılmaz.Ben mi yanlış biliyorum yoksa? O kadar kişinin kafasına göre gittiğini bir düşünsenize?

Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..

Bu sene bu gezi 5.cisi oldu, her sene biraz daha farklı bir şekilde eksiklerimiz ve artılarımız oluyor ve bunlarda 100 -200 kişilk bir grub olunca kaçınılmaz bir durum haline geliyor. Bu gezilerinin her sene olduğu gibi kazasız belasız bitmesi ayrı bir güzel. ( Kıymetimi anlayın ben organizasyonu yapınca İBO haricinde kimse kaybolmuyordu :p )

Şunu belirtmek istiyorum ki ;

Herkez sitede bulduğu samimiyeti orada bulamıyor, sebeb olarakda bir sanalla real farklı oluyor.. bir kaç grublar halinde oturuluyor ve herbiri karşı taraftan selam bekliyor, buda bazen iletişimsizliğe yol açıyor.

evet bende bundan şikayetçi olabilirim sanırım:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar