bu benim çok teşekkürler :rendeer:
Biz teşekkür ederiz. Güzel servis yapıyorsun.
![]()
şu cbr ın önünde ben gidiyordum...
bir önceki fotoğraf yokmu![]()
http://img402.imageshack.us/img402/3936/30691399.jpg bu cbf in arkasından gelen bendim admin foto yokmu sende
Malesef yok.
Fermuar düzeninde zaten direk gidilir.Sıkıcıdır ama güvenlidir de.Sollama ,stopi,slalom yapılmaz.Ben mi yanlış biliyorum yoksa? O kadar kişinin kafasına göre gittiğini bir düşünsenize?
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler :rendeer:
resimleri yorumları buraya yapabilirsiniz
dönüş yolunda sanırım herkesten sonra yola çıktık ve hafif bi yağmur yağdı çok şükür kaza bela yaşamadan bitirdik :cat:
Aynen gelen herkesin ayağına,şey pardon tekerine sağlık :queen:
Bende elimde olan fotoları akşama upload ederim,diğer fotoğrafları çeken herkese de ayrıca teşekkürler :rendeer:
Bu arada Alper ( kelleci'nin ) 3 gün'ü ne oldu ? :queen::queen::queen:
anlatmak istediğim aslında şuydu. hani olur ya ters bi rüzgar eser yolda şeridin içinde dalgalanırsın yada olmadık bi pet şişe fln çıkar yolda motora o anda kontra vererek yanından geçmek istersin ama bi bakıyosun yanında biri var.
fermuar düzeninde ise yanında kimse olmadığı için rahatça gidebilirsin vede önündede motor olmadığı frenleme mesafende ona göre rahat olacaktır.
benim önümde iki kişi vardı sürekli muhabbet ediyolardı. zaman zaman birbirlerine öyle yaklaşıyolardıki içiçe gircekler diye ben yusuf yusuf ettim
iki kişi yanyana giderken ortadan geçmek isteyen oldu fln fln.
yanlış anlamayın beni gördüğümü söylemek istedim :mrgreen:
özür dilerim panpa![]()
ban mı yemek istiyyysiiııııınnn sen :queen: