5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

Arkadaşlar,

Katılan herkese, emeği geçenlere çok teşekkürler. Motorumun olmaması ilk kez dün bu kadar koydu diyebilirim:salut: Toplu sürüş uzun zamandır hep yapmak istediğimiz birşeydi ve bence ilk kez hemen hemen tamamen uygulandı. Bu hali ile gerçekten çok zevkli idi, her ne kadar bizler seyircisi de olsak:) Verilen görüntü çok güzeldi. Bendeki videoları upload yapıyorum, becerebilirsem hemen ekleyeceğim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dileriz.

denizcimuzaffer-denizcieylem-denizciderya-denizcideniz-denizcinurhan:cherry:

olm senden 5 sene kıdemim var burda ona göre :p

heeaam ÇAY da DEM Mt de KIDEM diyosun yani panpa özür dilerim :p:p

Yalnız panpa kıdem olmuyo pek sanırım neden mi ? Dün Yasin grubu böldü :queen: puhaha alper dedi kurtuluşun yok önce 1 ay dedi bir ara 1,5 aya çıktı da sonunda 3 gün ile yırttı :queen:

heeaam ÇAY da DEM Mt de KIDEM diyosun yani panpa özür dilerim :p:p

Yalnız panpa kıdem olmuyo pek sanırım neden mi ? Dün Yasin grubu böldü :queen: puhaha alper dedi kurtuluşun yok önce 1 ay dedi bir ara 1,5 aya çıktı da sonunda 3 gün ile yırttı :queen:

olm yasinin geçmişi temiz değil bakma sen ona :p

buyrun bendeki fotoğraflar bunlar :)

p5290234j.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
p5290235.jpg

By ilkyy at 2011-05-29

bunlar yuvacık yolundan
sabah radyatoru bakım aldığımdan makinayı toplayıp yola çıktığımızdan biz baya bi arkadan geldik hoş sizin kaybolma maceralarınız aradaki zamanı baya bi kapamış :p

p5290240.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
p5290241j.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
alperim çok bir parlamışsın sen :p
p5290242q.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
geldik ve gittik geldikleri gibim giderler dediler inanmamıştık ama öyle oldu :(
p5290244.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
işte o katil salıncak. telefonumu ve zippomu dereye düşürdü namıssız :cherry:
telefon halen çalışıyordu ekranın ışığı vardı ama açılsada şebekeden hat alamıyor artık emekliye ayrıldı kendileri (=
dip not: hasanım o don çok sexy olmuş :p
p5290245.jpg

By ilkyy at 2011-05-29
opet mehmetçik vakfı tesislerinden bir anı ile kapatalım mevzuyu :p

ek olarak (=

THE OKUZ nickini alacak arkadaşın yaptırımı ne oldu adminim :p

Son düzenleme:
Kocaeli MT buluşma noktasında bekliyor MT.Net grubunun yarısı otobanda kaybolmuş yarısı yuvacıkta yemek yiyor...
Bize haber veren de yok ..
Bizim kendi içimizde yaptığımız organizasyonumuz daha iyiydi bence.

Öncü olan ben diğer öncü arkadaşımız ve kuzenim olan Timur Çakır'a ayrıca da artçılık görevini sonuna kadar yerine getiren Ali İhsan Tavukçu arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Grup sürüş kurallarına riayet ettikleri için kortejimizdeki Kocaeli MT dışından gelen arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum...

çook güzel ya imrendim::haapppy:, ama napalım sınav vardı bütün geziler patates oldu bu hafta sonu :pale:

Ahahahahaha :silent: bak sen bide dün masum sezercik ayakları yapıyodu

özkanım 10:00 da yola cıkan onca motor nasıl olurda 1 de orda olur anlayamadım ?
ben 1 de cıktım 2 de ordaydım millet hala yemek yiyodu :D
bide yanımdan gecerken manyak pozluktun makine olsaydı resmini cekmek isterdim !!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 ----------

bu geziyi düzenleyen katılan ilgi gösteren herkese t.ederim grupla gelemesemde izlerinizi takip ettim :D yanımda bana eşlik eden önder arkadaşıma, dönüşte eşlik eden ercanıma t.ederim..
dip not : kendi çapımda kendi rekorumu kırdım :D 320 km ....:queen:

kolumu kırmasaydım orada olacaktım üzüntü hissediyorum ben malesef ama eğlenen arkadaşlar adına da mutlu oldum :)

cbr 1100 xx fotosu yokmu yahu........:queen: vallaha bizde 40 dakika sürmedi kandıra çkışındaydık ama 1 saat bekledik sonra yuvacığa göçtik...:queen:

duyarsın tabi daha dur ünlü yapacak seni jesse :cherry:

Zaten O Neler Edicek Kim Bilir :cherry: Tabi Unutmamak Gerek :cherry:

Cem Abi Saolsun (Jesse) :rendeer: Diğer Cem Abi Saolsun ( Aparat ) :rendeer: Alper Abi Saolsun (Alper_Tim) :rendeer: Yasinn Abi Saolsun ( Kelleci ) :rendeer: İlkay Saolsun ( < iLk@yy > ) :rendeer: Yüzük Takı Merasimine Katılan Ve Yardımı Bulunan Herkese Teşekkür Ederim Herşey Harikaydı :mrgreen: Ve Yakında Nick im TheOkuss Olacaktır :cherry::mrgreen:

özkanım 10:00 da yola cıkan onca motor nasıl olurda 1 de orda olur anlayamadım ?
ben 1 de cıktım 2 de ordaydım millet hala yemek yiyodu :D
bide yanımdan gecerken manyak pozluktun makine olsaydı resmini cekmek isterdim !!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 ----------

bu geziyi düzenleyen katılan ilgi gösteren herkese t.ederim grupla gelemesemde izlerinizi takip ettim :D yanımda bana eşlik eden önder arkadaşıma, dönüşte eşlik eden ercanıma t.ederim..
dip not : kendi çapımda kendi rekorumu kırdım :D 320 km ....:queen:

kankacım olay tamamiyle kelleci nin suçu :p yemek mevzusu şöyle kanka biz gittimizde sipariş verdik siz gelene kadar anca hazırlandı :queen:

vallaha mı o zaman haftaya sen aynı yerde bekle bende yuvacıktan dönermiş gibi yapamyım ama makina hazır olsun

nasıldı poz biraz anlatsana :queen:

kankacım olay tamamiyle kelleci nin suçu :p yemek mevzusu şöyle kanka biz gittimizde sipariş verdik siz gelene kadar anca hazırlandı :queen:

vallaha mı o zaman haftaya sen aynı yerde bekle bende yuvacıktan dönermiş gibi yapamyım ama makina hazır olsun

nasıldı poz biraz anlatsana :queen:

çok hızlıydınız saatte 30 bilemedin 40 km sizi gördügümde heycanlanıp ağlamaya başaladım hızla bana doğru geliyodunuz balık sürüsü gibi :p şaka bi yana arabaların aralarından bi anda ortaYA cıkmanız ekzoslardan cıkan oo ses yokmu oo ses mükemmel dii :D barışı göremedimm ama ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar