bu hafta sonu eğlence, şamata, masör bile tuttuk paraya kıydık rusyadan, uzak doğudan getirdik dansöz bile var köfteci tunayda sponsor oldu![]()
Wooww:
Gelemeyenler çok şey kaçıracak desene abi
bu hafta sonu eğlence, şamata, masör bile tuttuk paraya kıydık rusyadan, uzak doğudan getirdik dansöz bile var köfteci tunayda sponsor oldu![]()
cengiz abi kusura bakma dün (perşembe) akşam dikkatsiz bir bayan sürücü yüzünden kaza yaptım.. arkadaşımdan almıştım motoru da .. o da pert oldu.. pazartesi de işe başlıyorum ayrıca hiç bir ulaşım aracım kalmadıçok güzel 4-4 lük bir günün ardından ki işe alınma haberi ve sözleşme imzalamaları falan dikkatsiz bir bayan sürücü yüzünden herşey mahvoldu
.. neyse işte.. bu arada ben iyiyim bir kaç ezik ve sol ayak bileğimde burkulma gibi bişi var fazla hareket edince acıyor.. umarım bir dahaki sefere gelirim.. herkese iyi eğlenceler :rendeer:
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum :rendeer:
geçmiş olsun kardeşim yapabileceğimiz bir şey olursa yanındayız senin sağlığın yerinde olsun tekrar bir toplanırız bizde toplantı bitmez sağlığımız neşemiz yerinde olsun yeter :rendeer:
Vayy 5 e kadar durdunuz mu ya :cyclopsan
Nalan Apla memnun oldum bu arada Allah saadetinizi daim etsin:rendeer: