5- 6 Temmuz Turcu 4,5 Metre Mangal

abi cumartesi akşam çıkılacaksa bende geleyim yaaa....cumartesi akşam çıkar pazar akşam yada pazartesi sabah dneriz.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cengiz evlilik yıldönümünüzü tebrikederim umarım çok eğlenirsiniz ordaki herkese selam

ümmet abi görüşmek üzere kendine dikkat et sanda hayırlı yolculuklar...tanıştığıma memnun oldum bu arada....hani olurda kalacak yer sorunun olursa haber ver abi iki ev var biri bornova biri bucada :) istediğin zaman buyur gel....

cengiz abi cumartesi sabh mı akşammı kaçta çıkılacağını söylersen bende gelirim yada gelemem diye belirtirim...görüşrüzü abi....

Son düzenleme:
yemek mangal eğlence akşam yapılacak, gün içinde müsait olan çıksın gelsin akşam saat 21 00 e kadar bekleriz, havai fişekler o saatte atılır yemeğe başlanır, program çok yoğun olacağından ben sabahtan gidip düzenleme yapmak durumundayım tüm gün orada olacağım diğer illerden gelecek arkadaşları karşılayacağım HERŞEY SİZİN İÇİN:p

KATILIM LİSTESİ;:flower::thumleft:
1-APV41
2-ALP TUNAY
3-ÖZCAN35
4-İDAMLIK BEKİR:p
5-MEMOLİ35 ( LM BAŞKAN)
6-VASKO1925 :mrgreen:
7-SEN:silent:

Bende işleri ayarladım.Listeye benide yazın bakalım.

KATILIM LİSTESİ;:flower::thumleft:
1-APV41
2-ALP TUNAY
3-ÖZCAN35
4-İDAMLIK BEKİR:p
5-MEMOLİ35 ( LM BAŞKAN)
6-VASKO1925 :mrgreen:
7-SEN:silent:
8-BEN :p

çay ağacımızda oldu artık çaysızda kalmayız, ama bizim semaverimiz var artık seni aldatıyoruz :p yinede bekleriz özlemiştik :rendeer:

önemli !!!

Herkese selam.Biz 10 gün önce Kuşadası festte Turgayla konuşup sabah kahvaltısına Türk Chopper 'ı Turcu kampink'e yığmıştık ancak birgün önce Turgay sabah kahvaltısı için 5 ytl demişti hesap öderken 7.5 ytl aldı. Tabi biz Türk Chopper'a mahçup olduk.Ters bir durumdu.Kulakların çınlasın Turgay:farao::queen:

kahvaltı o güne özel olduğu için fiyatta değişiklik oldu çeşitlilik bakımından da farklıydı

bilgilerinize :)

kahvaltı o güne özel olduğu için fiyatta değişiklik oldu çeşitlilik bakımından da farklıydı

bilgilerinize :)

Muhtemelen haklısınız fakat vaad edilen den farklı bir fiyat talep etmeden evvel organizasyonu yapanları konu hakkında uyarmanız daha doğru olurdu!
2,5,-YTL %50 fark demek ve elbette gözebatar!

Niçin konuşulanın dışına çıkma ihtiyacı duydunuzki? Kahvaltıdaki çeşitlilik olarak demek istedim...

turgayla bu konuyu hafta sonu görüştük bir yanlış anlama olduğunu fiyatı kendisinin vermediğini ve gelen arkadaşlar değerli dostlar olduğu için standart dışı açık kahvaltı verildiğini fakat üzüntü verici ve mahçubiyet gerektiren bir konu varsa kendisi tarafından TELAFİ edileceği sözünü aldık TEŞEKKÜRLER TURGAY :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haberi gelmişti olanların,ama burada okuyunca daha da kötü oldum:farao: Hiç birşey diyesim gelmiyor,zaten dediklerimizin de pek işe yaradığı söylenemez.1-2 ayda bu kadar grubun değişime uğramasınıda istenmeden olan hatalar olarak göremiyorum.İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden savaşlar çıkıyor,insanların derdi ne onu da anlayabilmiş değilim.Konuşuluyor,birşeyler toparlanıyor,iki gün sonra yine aynı şeyler..
Birşey diyemiyorum,demiyorum.
Yazık..

Alper abi,bu konuda son olarak birşeyler yazayım,uzatmadan.Daha önce yaşanmış bazı problemler vardı,bilenler bilir.Bayanlar konusunda yaşanan problemler çok hızlı büyüyor,çok kalitesiz bir hal alıp gruba zarar veriyor(ki bu sefer de oldu).Daha önce örneklerini yaşadık.Bu bağlamda Bekir i de daha önce uyardık,yargısız infaz yapılmadı,yapılamazdı da.Problemin çıkışından 1 ay geçmesine rağmen konu düzeleceğine daha da kötü bir hal aldığı için Bekir in gruba gelmemesini sizinde olduğunuz toplantıda konuşup topluca karar aldık.Alınan karar da siteden atılması değildi diye hatırlıyorum,atan kişi de ben değilim zaten.Olay benim üzerime kalmazsa sevinirim.
Yolda kaldığımda 20 kişiyi aramama rağmen bana benzin getiren adam da Bekir di,yine yolda kalsam biliyorum ki yine getirir.Ve yemin ediyorum ki nerede olursa olsun gidebilecek durumda olduğum müddetçe bende onun yardımına koşarım,konular sapmasın.Grupta yapılan hatalar ve cezaları bellidir,bunu ben yaparsam benimde cezam kesilir.Kimse uyarılmadan hareket yapılmadı tekrar söylüyorum.

Ben çarşı izninden dönüşe geçiyorum,hepiniz kendinize iyi bakın.
Böyle bir topic görmek beni son derece üzdü.Övündüğüm yerlere sığdıramadığım grubumun bu hallerini de görmek varmış,ne diyeyim..

İki hafta sonra tekrar bakarım siteye..
Allah'a emanet olun.

Hala aynı yerlerde takılı kalmışsın... :farao::farao:Ne karar almıştık son toplantımız da?...:silent::silent:

Tamam guruptan atmak istediniz.... Atarsınız... Ama siteden atılma olayına gelince orda kızdım...

Sebebini skull a sorunca senin söylediğini söyledi..... Kararı sen vermişsin....

Neyse..Sen askerliğini yap.... Önemli olan şu anda o.... Huzurlu bir şekilde tamamla gel...Her şey yoluna girer merak etme.... Su akacak yeri bulur.... :cat::cat::cat::cat:

HAYIRLI TESKERELER SANA VE TÜM MEHMETÇİKLERE.... :rendeer::rendeer::rendeer:

ya abıler ben sızın gruba katılmak istıyordum gezılere toplantılara ama sanırım sızın aranızda baya bı sorun var . gecen carşamba geldım ne guzel beraber maç seyretmıstık bırlıkteydık . bu turcu gezısına de gelmek cok ıstıyorum ama sızın sorununuzu anlamıs degılım . umarım aranızda cözersınız .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbuldan katılımcı alıyomusunuz.:silent:

EMOK'a gelmiyor musunuz :cyclopsan Ben de yine birarada olacağız diye seviniyordum. :pale:

biz heryere yetişiriz procan sen merak etme bir ekip orada bir ekip burada toplanırız :mrgreen:

Enduro moturumuz yokki gelelim.... :wiinkk::wiinkk:

Adamın yıldönümü..Yenge Emok yapar onu.... :queen::queen::queen:

ben hanımla bu konuyu konuştum

E vlilik
M üessesesi
O rtak
K arardır

İSTERSEN GİT dedi :pale: ( ben ne demek istediğini tam anlamadım :queen:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu hafta demi bu olay...Günlerimi şaşırdım da...:queen:

bu hafta sonu eğlence, şamata, masör bile tuttuk paraya kıydık rusyadan, uzak doğudan getirdik dansöz bile var köfteci tunayda sponsor oldu :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hafta sonu 2 gün ayarlayabilirsem güzel olucak....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar