Haberi gelmişti olanların,ama burada okuyunca daha da kötü oldum:farao: Hiç birşey diyesim gelmiyor,zaten dediklerimizin de pek işe yaradığı söylenemez.1-2 ayda bu kadar grubun değişime uğramasınıda istenmeden olan hatalar olarak göremiyorum.İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden savaşlar çıkıyor,insanların derdi ne onu da anlayabilmiş değilim.Konuşuluyor,birşeyler toparlanıyor,iki gün sonra yine aynı şeyler..
Birşey diyemiyorum,demiyorum.
Yazık..
Alper abi,bu konuda son olarak birşeyler yazayım,uzatmadan.Daha önce yaşanmış bazı problemler vardı,bilenler bilir.Bayanlar konusunda yaşanan problemler çok hızlı büyüyor,çok kalitesiz bir hal alıp gruba zarar veriyor(ki bu sefer de oldu).Daha önce örneklerini yaşadık.Bu bağlamda Bekir i de daha önce uyardık,yargısız infaz yapılmadı,yapılamazdı da.Problemin çıkışından 1 ay geçmesine rağmen konu düzeleceğine daha da kötü bir hal aldığı için Bekir in gruba gelmemesini sizinde olduğunuz toplantıda konuşup topluca karar aldık.Alınan karar da siteden atılması değildi diye hatırlıyorum,atan kişi de ben değilim zaten.Olay benim üzerime kalmazsa sevinirim.
Yolda kaldığımda 20 kişiyi aramama rağmen bana benzin getiren adam da Bekir di,yine yolda kalsam biliyorum ki yine getirir.Ve yemin ediyorum ki nerede olursa olsun gidebilecek durumda olduğum müddetçe bende onun yardımına koşarım,konular sapmasın.Grupta yapılan hatalar ve cezaları bellidir,bunu ben yaparsam benimde cezam kesilir.Kimse uyarılmadan hareket yapılmadı tekrar söylüyorum.
Ben çarşı izninden dönüşe geçiyorum,hepiniz kendinize iyi bakın.
Böyle bir topic görmek beni son derece üzdü.Övündüğüm yerlere sığdıramadığım grubumun bu hallerini de görmek varmış,ne diyeyim..
İki hafta sonra tekrar bakarım siteye..
Allah'a emanet olun.