5- 6 Temmuz Turcu 4,5 Metre Mangal

Moderatör (forrap)
Çoook güzel bir buluşmaydı..
Gönül tamamına kalmak,hatta mümkünse hiç ayrılmamak isterdi ama daha bir sene boyunca gönlümün söz hakkı yok,dilsiz..
Sizleri görmek çok güzeldi.Valla ne yalan söyleyeyim yorgunluğuk akıyor her yanımdan vücudum dinlenemedi ama moralmen çok iyi geldi deşarj oldum.

Nalan yengem ve Cengiz abim,tekrar nice mutlu yıllara..Allah gönlünüze göre vermiş,o kadar yakışıyorsunuz ki..:rendeer:
Seneye yıldönümünüzde hürgeneral olarak olacağım Allah kısmet ederse,siz gidecek olsanız ben sizi bırakmam 3 gün 3 gece eğlence var :)

ama ama ama ben motorsuzum :pale::salut:

ya bilmiyorsun sanki ben sabah 9 gece 1 çalışıyorum pınoşş haftanın 7 günü hemde teessüf ederim :p

Konuşma lem :)
Motorsuzum
Askerdeyim
Sabah 6 gece 12 çalışıyorum (+2 saat gece nöbet tutuyorum)
İzin alma şansım yoktu
Kaçak gelmesem gelme şansım sıfırdı
Yakalanmayı ve ceza yemeyi göze aldım

Diğer bir deyişle,ben gelebiliyorsam sen gelebilirdin,bi daha olmasın,askerdeyim ama yetki bende :p Basarım kırmızı düğmeye :cherry:
Şaka maka keşke gelebilseydin dostum,seni görmek isterdim,bir daha ki sefere inşallah :cat:

Vallaa tuncerin geleceğini bilseydim bende gelirdim :)
Sen gelirsinde ben gelemez miyim demek için :mrgreen:

Şaka şaka özledik Tuncer'i..

Teşekkürler Pınar hanım :)
GKN beyi,sizi ve Jesse beyi (tabi diğer İstanbul tayfasından arkadaşları da) bende özledim.Keşke gelebilseydiniz..
Başka zamana görüşürüz umarım :cat: Görüşünceye kadar unutulmazsak tabi :p

Bıkmadan usanmadan beni bir dakika yalnız bırakmayan saz arkadaşlarım KARMACOMA ve Cesi ye ayrıca teşekkürler :rendeer:

tunceriim . seni unutmak mümkünmü yaaa ... bizde seni çok özledik . izmir izmir diye yırtınıyoruz ama bi gelebilsek (:) aslında yazı tura gibi .. de hangisini seçecegimize karar vermedik .. yazı gelirse izmir tura gelirse gene izmir .. ama hep dik geliyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bitir artık şu askerligi yaww al şu yunanistanıda gel hadi (:)

Moderatör (forrap)
Tepsiyle mi alıcam :queen:
Olsun gerçi,bir savaş çıkarsa tepsi felan fırlatırız yine bakarız başımızın çaresine :)
Askerlikle alakamız yok ki,garsonluk yaptırıyorlar :farao: Şimdilik garsonuz,yaz bitiminde görev değişimi olur ama bakalım..
Hem güzel hemde kötü bir askerlik yapıyorum,güzel mi kötü mü anlayamadım.
Garsonluk yapmak ve aşırı çalışma temposu koyuyor,vatan borcuyla hiç bir alakası olmaması daha da koyuyor ama en azından istediğimiz yemeği bulmak ve binlerce sapla bir arada kalmak gibi bir derdimiz yok,bayan görmekten sıkıldım :p Kahretsin ki askerde de kurtulamadım :p :p

Beni unutmayın tabi,beni unutanda bağsur çıksın :p

Herkesi özledim bende,kendinize iyi bakın..

Moderatör (forrap)
Çarşı iznindeyim canım benim,17:00 da yani 25 dakika sonra teslim olucam.Gezdik geri geldim nete,arkadaşın işi varmış..Birazdan kaçıcam,herkes kendine iyi baksın :cat:

Konuşma lem :)
Motorsuzum
Askerdeyim
Sabah 6 gece 12 çalışıyorum (+2 saat gece nöbet tutuyorum)
İzin alma şansım yoktu
Kaçak gelmesem gelme şansım sıfırdı
Yakalanmayı ve ceza yemeyi göze aldım

Diğer bir deyişle,ben gelebiliyorsam sen gelebilirdin,bi daha olmasın,askerdeyim ama yetki bende :p Basarım kırmızı düğmeye :cherry:
Şaka maka keşke gelebilseydin dostum,seni görmek isterdim,bir daha ki sefere inşallah :cat:

Tuncer'im ah bilsem sen gelmişsin uçmazmıydım yahuuu telafi edecez artık çok yakında sinemalarda merak etme kardeşim selamlar :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tuncer'im ah bilsem sen gelmişsin uçmazmıydım yahuuu telafi edecez artık çok yakında sinemalarda merak etme kardeşim selamlar :rendeer:

:Ne yanardönersin haaa....:queen::queen:. Tuncerin olduğunu bilsen gelecen demek.... Biz neciyiz lem?... Bizim için gelmeye değmez yani.... :bounce::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bu hafta veya haftaya bunu mangalın yanına bağlayıp yemek vermeyelim CEZA sını çeksin motorda vermeyelim çayda söylemeyelim :p

Moderatör (forrap)

Saol Erhan :) Bir daha ki sefere inşallah..
Yaz bitmeden izine gelicem o zaman güzel düşünceler var zaten aklımda:wiinkk:

:Ne yanardönersin haaa....:queen::queen:. Tuncerin olduğunu bilsen gelecen demek.... Biz neciyiz lem?... Bizim için gelmeye değmez yani.... :bounce::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bu hafta veya haftaya bunu mangalın yanına bağlayıp yemek vermeyelim CEZA sını çeksin motorda vermeyelim çayda söylemeyelim :p

İşgence de yapın bari be :p Seviliyoruz arkadaş napalım :p

Moderatör (forrap)
İkinci buluşma derken ne dediğini pek anlamadım ama 2 ay sonra felan izinde olacağım,İzmir de..
Onun haricinde zorunlu olarak Afyon'dayım :wiinkk:

İyi geceler herkese..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkinci buluşma derken ne dediğini pek anlamadım ama 2 ay sonra felan izinde olacağım,İzmir de..
Onun haricinde zorunlu olarak Afyon'dayım :wiinkk:

İyi geceler herkese..

Ne çok gidip geliyon lam...:p:p:p

Askermisin garson musun nesin..... :queen::queen:

Süper Moderatör (BBRR)
biz hiç öle 4,5 metrelik mangallar görmedik .. odunda yanan ateşim közüyle pişen çayda içmedik .. öf ülen öfff .. alkole vuracam kendimi efkarlandım :p

barış biraz daha LPG verirsen orada yapacağız mangalıda semaveride :p senide özledik ama işlerin gevşesin diye bekliyoruz sahil bize kalsın amacımız :wiinkk:

Tepsiyle mi alıcam :queen:
Olsun gerçi,bir savaş çıkarsa tepsi felan fırlatırız yine bakarız başımızın çaresine :)
Askerlikle alakamız yok ki,garsonluk yaptırıyorlar :farao: Şimdilik garsonuz,yaz bitiminde görev değişimi olur ama bakalım..
Hem güzel hemde kötü bir askerlik yapıyorum,güzel mi kötü mü anlayamadım.
Garsonluk yapmak ve aşırı çalışma temposu koyuyor,vatan borcuyla hiç bir alakası olmaması daha da koyuyor ama en azından istediğimiz yemeği bulmak ve binlerce sapla bir arada kalmak gibi bir derdimiz yok,bayan görmekten sıkıldım :p Kahretsin ki askerde de kurtulamadım :p :p

Beni unutmayın tabi,beni unutanda bağsur çıksın :p

Herkesi özledim bende,kendinize iyi bakın..

Tuncercim desene sen, ben orada iş bulup çalışmaya gittim. Askerlik bahane , :queen: senin gibi genç ve yakışıklı olsam ben hiç sıkılmazdım :cherry::cherry::cherry: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel eğlenmişiz beeeeee:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar