Moderatör (forrap)
Çoook güzel bir buluşmaydı..
Gönül tamamına kalmak,hatta mümkünse hiç ayrılmamak isterdi ama daha bir sene boyunca gönlümün söz hakkı yok,dilsiz..
Sizleri görmek çok güzeldi.Valla ne yalan söyleyeyim yorgunluğuk akıyor her yanımdan vücudum dinlenemedi ama moralmen çok iyi geldi deşarj oldum.
Nalan yengem ve Cengiz abim,tekrar nice mutlu yıllara..Allah gönlünüze göre vermiş,o kadar yakışıyorsunuz ki..:rendeer:
Seneye yıldönümünüzde hürgeneral olarak olacağım Allah kısmet ederse,siz gidecek olsanız ben sizi bırakmam 3 gün 3 gece eğlence var
Konuşma lem
Motorsuzum
Askerdeyim
Sabah 6 gece 12 çalışıyorum (+2 saat gece nöbet tutuyorum)
İzin alma şansım yoktu
Kaçak gelmesem gelme şansım sıfırdı
Yakalanmayı ve ceza yemeyi göze aldım
Diğer bir deyişle,ben gelebiliyorsam sen gelebilirdin,bi daha olmasın,askerdeyim ama yetki bende
Basarım kırmızı düğmeye :cherry:
Şaka maka keşke gelebilseydin dostum,seni görmek isterdim,bir daha ki sefere inşallah :cat:
Teşekkürler Pınar hanım
GKN beyi,sizi ve Jesse beyi (tabi diğer İstanbul tayfasından arkadaşları da) bende özledim.Keşke gelebilseydiniz..
Başka zamana görüşürüz umarım :cat: Görüşünceye kadar unutulmazsak tabi
Bıkmadan usanmadan beni bir dakika yalnız bırakmayan saz arkadaşlarım KARMACOMA ve Cesi ye ayrıca teşekkürler :rendeer:
Gönül tamamına kalmak,hatta mümkünse hiç ayrılmamak isterdi ama daha bir sene boyunca gönlümün söz hakkı yok,dilsiz..
Sizleri görmek çok güzeldi.Valla ne yalan söyleyeyim yorgunluğuk akıyor her yanımdan vücudum dinlenemedi ama moralmen çok iyi geldi deşarj oldum.
Nalan yengem ve Cengiz abim,tekrar nice mutlu yıllara..Allah gönlünüze göre vermiş,o kadar yakışıyorsunuz ki..:rendeer:
Seneye yıldönümünüzde hürgeneral olarak olacağım Allah kısmet ederse,siz gidecek olsanız ben sizi bırakmam 3 gün 3 gece eğlence var
ama ama ama ben motorsuzumale::salut:
ya bilmiyorsun sanki ben sabah 9 gece 1 çalışıyorum pınoşş haftanın 7 günü hemde teessüf ederim![]()
Konuşma lem
Motorsuzum
Askerdeyim
Sabah 6 gece 12 çalışıyorum (+2 saat gece nöbet tutuyorum)
İzin alma şansım yoktu
Kaçak gelmesem gelme şansım sıfırdı
Yakalanmayı ve ceza yemeyi göze aldım
Diğer bir deyişle,ben gelebiliyorsam sen gelebilirdin,bi daha olmasın,askerdeyim ama yetki bende
Şaka maka keşke gelebilseydin dostum,seni görmek isterdim,bir daha ki sefere inşallah :cat:
Vallaa tuncerin geleceğini bilseydim bende gelirdim
Sen gelirsinde ben gelemez miyim demek için :mrgreen:
Şaka şaka özledik Tuncer'i..
Teşekkürler Pınar hanım
GKN beyi,sizi ve Jesse beyi (tabi diğer İstanbul tayfasından arkadaşları da) bende özledim.Keşke gelebilseydiniz..
Başka zamana görüşürüz umarım :cat: Görüşünceye kadar unutulmazsak tabi
Bıkmadan usanmadan beni bir dakika yalnız bırakmayan saz arkadaşlarım KARMACOMA ve Cesi ye ayrıca teşekkürler :rendeer: