toplantılarda konuştuk daha önce konuşulması gerekenleri eksik kalan şeyler varsa yine toplantıda konuşulur...foruma toplantılara gezilere herkes eğlence ve kafa dağıtmaya geliyor sorunlar varsada bunları devlet meselesine çevirmeye gerek yok çözülür hepsi herkes rahat olsun kimse gönül koymasın.herkesin özel hayatında,işinde,okulunda yeteri kadar stresi var ,kafa dağıtmaya geldiği bir ortamda bide bunlarla kimse uğraşmak istemez(şahsen ben istemiyorum)...
benim işlerim yoğun bir süre uzağım, bu geziyede gidemeyecem...gidenlere iyi eğlenceler...
cengiz abi sende cuma toplantıya gidip böyle böyle gezi yapıcam diyip söleseydin keşke ortaya, ki daha önceden deneyimlisin bu topiclerinin düzenlenmesi konusunda
böyle birşey olacağını burda herkesten çok senin bilmen gerek...
ortadaki yanlış grup kararı olmadan veya toplantıda gündeme gelmeden mt-izmir adına topic açılması ve mt-izmir den uzaklaştırılan birinin(kişiyle husumetim yoktur olayı tanımlamak için yazdım) isminin katılacak listesine peşin peşin yazılması...ha bunlar beni çokmu rahatsız ediyor? hayır ama grupsak vs. isek bazı kurallar olmalı.
ne kimseden tarafım ne kimsenin uzağında
iyi günler
benim işlerim yoğun bir süre uzağım, bu geziyede gidemeyecem...gidenlere iyi eğlenceler...
cengiz abi sende cuma toplantıya gidip böyle böyle gezi yapıcam diyip söleseydin keşke ortaya, ki daha önceden deneyimlisin bu topiclerinin düzenlenmesi konusunda
ortadaki yanlış grup kararı olmadan veya toplantıda gündeme gelmeden mt-izmir adına topic açılması ve mt-izmir den uzaklaştırılan birinin(kişiyle husumetim yoktur olayı tanımlamak için yazdım) isminin katılacak listesine peşin peşin yazılması...ha bunlar beni çokmu rahatsız ediyor? hayır ama grupsak vs. isek bazı kurallar olmalı.
ne kimseden tarafım ne kimsenin uzağında
iyi günler