- Konu Yazar
Hocam ben de Apache derim... Hem de kesinlikle
Ben 120 kg hanım 60 kg zorlanmadan ve titreşim olmadan 85 90 km/s ile yolculuk yapabiliyoruz. 6500 rpm den sonra başlıyor titreşim.
arka dişliği eski apache nin dişlisi ile değiştiriyoruz. 95 100 km den sonra başlıyor
ön amortisöre de kendi yağından 5 ml ekliyoruz.
ön arka irc lastik takıyoruz
benzin koyup gazlıyoruz...
5000 ile 10000 km arası motor tam olarak açılıyor uzun yolda 2,2 normal basarsak 110 120 2,5 lt 100 km de yakıtı var.
motorda yağ filitresi 2 tripmetre dijital takometre ve gazlı arka amortisörler var.
Bende yıllarca 90 model mz kullandım.89 model çok özel bir makinadır fazla yok piyasada inan heryer java kaynıyorken mz ne durumdaysa şimdi de apache aynı durumda. Foruma bir göz atarsan Türkiye de satılmayan rtr 160 ve rtr 180 eğer gelirse kullanıcılarının motorlarını 160 lık ve 180 liklerle değiştirmek istediklerini göreceksin.
apache gerçekten ekonomik, performanslı, şık ....
Fiyatı sitesinde 4250 lira bu fiyata değermi? Bana pek uygun gelmedi.
Ama seveni, tavsiye edeni çok . İnternetten Kütahya da bu motora nasıl bakabilirim diye aradım. Kütahya da ne servisi ne de satış bayisini bulabildim.
MZ 89 modellere çok özel makine demişsiniz neye göre dediniz? MZ i 8 yaşında aldım 16 senedir de yaz aylarında kullanıyorum. Sadece ateşlemeden sorun çıkardı.
Orijinali elektronik ateşleme idi şu anda platinli ateşlemeyle çalışıyor.