hocam 125 veya 150 lik çok hantal motorlar. ben sizin yerinizde olsam scoter bakarım 250 lik filan. o fiyata japon olmasa bile sym veya kymco tarzı sizi daha çok memnun edecek motorlardır. Tabi bu benim görüşüm ha ben scoter kullanamıyorum ama ybr cbf almaktansa 250 lik scoter alırım daha iyidir
125 cc bir motor daha büyük silindir hacmindeki motorlara göre tabiki hantaldır ama. Fiyat,yakıt, kullanım kolaylığı, yedek parça, bakım gibi konularda da avantajlı. Motora ayırdığım bütçe daha fazla olsaydı bende daha yüksek silindir hacmindeki motorlara yönelebilirdim. Söylediğiniz motorlara baktım ama 250 cc olanları 5.000 liradan daha fazla.
Çok temiz olmadıktan sonra ikinci el motor düşünmüyorum. Ayrıca ikinci el, servis, yedek parça ve konfor olarak beni üzmemesini istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Halil bey kriterlerinize uyan ve kullandığım motorsikleti önerebilirim içtenlikle. 'Tvs Apache Rtr150'
Paket servis yaptığım bir dönem cbf kullandım ve her akşam eve dönüşümde kendi motorum için iyi bir seçim yaptığımı düşünüyordum
İki kişiyle sıkıntı yaratmayacak bir motor demişsiniz Tvs ile Sakarya Kefken'e kız arkadaşımla tatile gittim geldim problemsiz bir şekilde sürekli artçıyla 400 km yaptık

.
onun dışında beykoz, şile gezilerinde hiç problem yaşamadım ve gerçekten bu sınıfta keyifli bir motosiklet.
Aşağıda linkteki fotoğraflarda hep artçıyla çıktığım gezilerdi, bir bakın derim sorularına cevap niteliğinde olabilir...
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/19992-tvs-apache-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-920.html#post2925950
Kardeş, senin haricinde de bu motoru tavsiye edenler oldu ve alıcı gözüyle inceledim. Bir defa kalite olarak cb125 ybr125 yada cbf 150 den pekte aşağı kalır yanının olmadığını düşünüyorum. Gel gelelim bu motorun bulunduğum ilçe ve ilde satıcısı yok. Buda benim için ciddi bir problem. İkinci el, servis, yedek parça gibi hususlarda beni üzeceğini düşünüyorum
İki kişiyle sıkıntı yaratmayacak motor istiyorum dedim. Ama zaten şimdilik bir arabam var ve genellikle motora tek kişi bineceğim. En uzun yolculuğumda 100 km yi geçmez.
Şu konuda yardımcı olabilirsiniz. tvs ve cbf 150 kullandığınız için özelliklede cbf150 konusunda yorumlarınız faydalı olur. Bu yağ yakma sorunu nedir? Sürüş konforu olarak iki motoru karşılaştırabilirsiniz teşekkürler.