Gerçekten aynı paraymış euro'dan haberiniz yok heralde burda önerdiğiniz tulumların bana göre olanları 2.5 bin liradan başlıyor.Bunun kargosu var gümrük vergisi var 3.5'tan aşağıya gelmez bu neyse sağolasın yinede:cat:
aynı fiyat demedim, neredeyse aynı fiyat dedim, 1200 TL ile 1500 TL arasında çok bi uçurum yok bence.
ayrıca fiyat olarak da Türkiye fiyatı şu kadar demedim.
4Riders Motomax'ın kendi ürünü, bende de azur deri eldiveni var çok kaliteli duruyor ancak ergonomi biraz düşük.
Pistte bunları giyen var, güzel gözüküyor alınabilir
ilk yazdığım mesajı dikkatli okumanızı öneririm.
3 hafta kadar önce 800 TL'ye Dainese deri mont aldım. Hatta Hasanpaşa'da iki mağazada da aynı fiyattan satılıyordu.
2-3 farklı model vardı bu fiyatlarda, yazlık-kışlık vs.
Birkaç ay önce motomax bütün ürünlerde %30 indirim yapmıştı. İşte o zaman bu tulum 900 liraya düşmüştü.Bir umut o indirimin tekrardan yapılmasını bekliyorum :salut:
İnş.Sizde almayı düşünüyormusunuz
Evet ,geçen sefer kıl payı kaçırmıştım indirimi.Yeniden indirime girdiği an kapacağım.
Ne zaman olmuştu o indirim genelde her sene %30 indirim yapıyorlar
Tekrar okudum durum hala ayniyazdigim sey bir saldiri degildi dostum savunmaya gecmene gerek yok
![]()
Sanırım motocaprodan (dainese) bahsediyosunuz ? 800 tl ise baya iyiymiş bi link atarmisiniz bende arastiriyorum 1400 tl asagisini goremedim