4riders Tulum

Gerçekten aynı paraymış euro'dan haberiniz yok heralde burda önerdiğiniz tulumların bana göre olanları 2.5 bin liradan başlıyor.Bunun kargosu var gümrük vergisi var 3.5'tan aşağıya gelmez bu neyse sağolasın yinede:cat:

aynı fiyat demedim, neredeyse aynı fiyat dedim, 1200 TL ile 1500 TL arasında çok bi uçurum yok bence.
ayrıca fiyat olarak da Türkiye fiyatı şu kadar demedim.

yağmurluğunu aldım 100 liraya üst alt. fermuarını kapatırken elimde kaldı :D eldiveni var tam olan eldiven şimdi olmuyo bana. pinokyo gibi uzadı :D tavsiye etmiyorum ben.

4Riders Motomax'ın kendi ürünü, bende de azur deri eldiveni var çok kaliteli duruyor ancak ergonomi biraz düşük.

Revit dainese rahatlığı olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------

Pistte bunları giyen var, güzel gözüküyor alınabilir

Aynen şık duruyor seneye almayı düşünüyorum gezilere filan giderken iyi olur.Hiç olmamasından iyidir:)

Piste çıkmayacaksanız tulum gereksiz hele hörgüçlüsü baya gereksiz. Güzel bir deri mont artı kevlar pantolon alın fermuarla birbirine bağlayın ve keyifle kullanın.

Tulum kullanmak zor bir iş sokakda hele ki konforsuz olanının giyilebileceğini düşünmüyorum.

3 hafta kadar önce 800 TL'ye Dainese deri mont aldım. Hatta Hasanpaşa'da iki mağazada da aynı fiyattan satılıyordu.

2-3 farklı model vardı bu fiyatlarda, yazlık-kışlık vs.

Sanırım motocaprodan (dainese) bahsediyosunuz ? 800 tl ise baya iyiymiş bi link atarmisiniz bende arastiriyorum 1400 tl asagisini goremedim

Birkaç ay önce motomax bütün ürünlerde %30 indirim yapmıştı. İşte o zaman bu tulum 900 liraya düşmüştü.Bir umut o indirimin tekrardan yapılmasını bekliyorum :salut:

Sanırım motocaprodan (dainese) bahsediyosunuz ? 800 tl ise baya iyiymiş bi link atarmisiniz bende arastiriyorum 1400 tl asagisini goremedim

Moto Capro'da da var, başka bir mağaza daha var satan, onda da var. Ben tüm ekipmanları tek bir yerden toplu aldığım için nakit de ödediğim için mont 800'e geldi diye hatırlıyorum. Ama 900 de kabul edilebilir bir fiyat deri mont için.

http://www.motocapro.com/25-Indirimli-G-Airfast-Pelle-Deri-Yazlik-Mont,PR-2707.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar