Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-1 seçenegi olmadıgı için mecburen +1 seçenegini seçtim. ama resmen hayabusanın içine etmişler biz 2 teker tutkunuyuz. 4 tekere meraklı olsak gidip araba alırdık dimi????
valla abicim açtığım ve açacağım topİclere anket eklemek daha cazip geliyor.Ortada bir emek olduğu için -1,-2,-3....gibi seçenekleri koymadım emeğe saygı prensibinden.Gerçekten mükemmel bir işçilik var her babağidin harcı degil böyle bişe ortaya çıkarmak ben harcanılan emeğe +10 verdim.Syglar........:rendeer:
o cantlar ne yahuu olmamış
doğan görünümlü şahin cantları hiç gitmemiş
bunu yapanın arabasıda kesin murat124 yada 131 dir gerçek
ben şahsen +9 verdim bir puanla kaybetti cantlar kötü
aletin üstünde ki air-brush işçiliği cidden çok iyi ..kromaj işçiliği yine bir usta elinden çıkmış..görüntü 10 puan. ama sorarsanız bu alet yolda nasıl olur diye ? rezil olur derim 400 cc motor lu atv ler bile korkunç dengesiz özellikle virajlarda hemen savuruyor bu alet 1300 cc inanın ilk virajda devrilir..4 teker olunca insanın aklına daha dengeli olur gibi gelsede öyle değil..atv kullanalar bunu bilirler..rahatlıkla diyebilirimki bu aleti 250 cc bir aletle sollar geçersinizz.. ha arazide nasıl olur derseniz bu aleti araziye sokanı ben döverim zaten