4 TekerLi Suzuki GSX1300 Hayabusa(fotoğraf)

Dereceleriniz...

• Kullanılan toplam oy
    152

Fotoğrafları beğenme derecesine göre oylayabilirseniz sevinirim:) tşkler........:rendeer: :rendeer: :rendeer: HERŞEY MOTOSİKLET.NET KARDEŞLİĞİ İÇİN SAYGILAR!

bence de yaaa, eksi olsa onu işaretliicektim, zorunlu +1 verdim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+10 Bilhassa renk ve desen harikuladee :) :cat: GSX1300 bide GS daha ne olsun :mrgreen: :p +10 da GS ye :p

Uğraşmış adam.Büyük ihtimal güvenlik delisi race meraklısı bir arkadaştır kendisi.Sırf bu yüzden 5 verdim.

-1 seçenegi olmadıgı için mecburen +1 seçenegini seçtim. ama resmen hayabusanın içine etmişler:) biz 2 teker tutkunuyuz. 4 tekere meraklı olsak gidip araba alırdık dimi????:p

eksi niye yok :p

şakirt, anketör müsün abi sen? her başlık anket :cherry:

valla abicim açtığım ve açacağım topİclere anket eklemek daha cazip geliyor.Ortada bir emek olduğu için -1,-2,-3....gibi seçenekleri koymadım emeğe saygı prensibinden.Gerçekten mükemmel bir işçilik var her babağidin harcı degil böyle bişe ortaya çıkarmak ben harcanılan emeğe +10 verdim.Syglar........:rendeer:

Son düzenleme:
o cantlar ne yahuu olmamış
doğan görünümlü şahin cantları hiç gitmemiş
bunu yapanın arabasıda kesin murat124 yada 131 dir gerçek
ben şahsen +9 verdim bir puanla kaybetti cantlar kötü

Süper Moderatör (BBRR)
aletin üstünde ki air-brush işçiliği cidden çok iyi ..kromaj işçiliği yine bir usta elinden çıkmış..görüntü 10 puan. ama sorarsanız bu alet yolda nasıl olur diye ? rezil olur derim 400 cc motor lu atv ler bile korkunç dengesiz özellikle virajlarda hemen savuruyor bu alet 1300 cc inanın ilk virajda devrilir..4 teker olunca insanın aklına daha dengeli olur gibi gelsede öyle değil..atv kullanalar bunu bilirler..rahatlıkla diyebilirimki bu aleti 250 cc bir aletle sollar geçersinizz.. ha arazide nasıl olur derseniz bu aleti araziye sokanı ben döverim zaten :)

Yani Allah aşkına bu ne yaaaa :mrgreen: :mrgreen:

Bu nasıl :cherry:

hayabusauj8.jpg

Herşeyin pembesini bulurum evelallah :mrgreen:

bayanalrın şu pembe tutkusunu anlamak mümkün degil. canım hayabusayı ne yapmışlarr:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar