Hocam motor Mondial mi?
Hocam bu çinli enduroların forumlarına baktım biraz da hep sıkıntı var gibi motorlarda. Ama sende bir problem yok gibi nasıl beğeniyor musun?
İlk resim değişmiş... İlkbahar yani...
vala niye yalan söyliyim sabah 6 30da yola cıktıgım için hava buz seviyesinde oluyo bazen arabayla gitmek cazip geliyorve araba motordan az yaktıgından biraz daha cazip geliyo ama her mevsim senin gibi bende binerim yağmurda iş yerinde rezillik cok çıkıyo yanlız o sorun
![]()
vala iş yerinde bende istedigim yerde giyinebiliyom ama ayakkabı batıyo bide üstümdekileri çıkarması falan ooo bi ton işama kardada binerim yağmurdada özellikle camurda
düşcemi bilsemde inerim tepeden sıkıntı yok
![]()

iyiymiş ya ama ne bilim ben alışmışım dona kadar ıslanmayaO zaman alacaksın böyle bir yağmurluk, ayakkabıların üzerine de bu kılıfı giyeceksin. Ne ayakkabı batacak ne de elbise
çok memnunum, sağnak yağışta bile giyiyorum.
[url]http://e1301.hizliresim.com/15/p/j61hd.jpg[/url]
yok ya ben tüketiciyim. istediğin markayı istediğin yerden al. Bana bi faydası yok.
Ben kendini korumaktan aciz özel güvenlik görevlisiyim. Tek anladığım şey joblamak
Ben sadece sana öneride bulundum. :cat:
hoşumuza gitti hocam. Motosikletten zevk almak işte bu. Her hava kouşulunun ayrı bi zevki varSizi bilmem ama benim için 4 mevsim böyle geçiyor.
umarım hoşunuza gitmiştir.
bu hafta sonu motoru çıkarmam lazım artık....dayanamıyorum...
kayseri merkezde olsam motordan hiç inmem zaten de ben tomarza ilçesindeyim bizim burayla kayserinin arasında çok sıcaklık farkı var,yollar hala kar bizim burada...hoşumuza gitti hocam. Motosikletten zevk almak işte bu. Her hava kouşulunun ayrı bi zevki var
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Bugün hava haarikaydı çıkarsaydın abiMotorum yok ama bugün öyle bir hava vardı ki keşke olsaydı dedim... :salut:
kayseri merkezde olsam motordan hiç inmem zaten de ben tomarza ilçesindeyim bizim burayla kayserinin arasında çok sıcaklık farkı var,yollar hala kar bizim burada...