4 Mevsim Motosiklet keyfi

Sizi bilmem ama benim için 4 mevsim böyle geçiyor.
umarım hoşunuza gitmiştir.

j5vhd.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bu çinli enduroların forumlarına baktım biraz da hep sıkıntı var gibi motorlarda. Ama sende bir problem yok gibi nasıl beğeniyor musun?

Hocam bu çinli enduroların forumlarına baktım biraz da hep sıkıntı var gibi motorlarda. Ama sende bir problem yok gibi nasıl beğeniyor musun?

Belli olmuyor mu :p , Her çinli de olduğu gibi bunda da ufak tefek sorunlar çıkıyor ama halledebiliyorsun. Ne kadar para o kadar köfte misali
Bundan sonraki hedefim bu motor ile Türkiye turu, tabii sayısalı tutturur tutturmaz :queen: Bir ilke imza atmak istiyorum

vala niye yalan söyliyim sabah 6 30da yola cıktıgım için hava buz seviyesinde oluyo bazen arabayla gitmek cazip geliyor:D ve araba motordan az yaktıgından biraz daha cazip geliyo ama her mevsim senin gibi bende binerim yağmurda iş yerinde rezillik cok çıkıyo yanlız o sorun:D

İlk resim değişmiş... İlkbahar yani...

Evet Prenses değişti. Seninde gözünden hiç bir şey kaçmıyor.

vala niye yalan söyliyim sabah 6 30da yola cıktıgım için hava buz seviyesinde oluyo bazen arabayla gitmek cazip geliyor:D ve araba motordan az yaktıgından biraz daha cazip geliyo ama her mevsim senin gibi bende binerim yağmurda iş yerinde rezillik cok çıkıyo yanlız o sorun:D

Benimde iş yerinde giyineceğim yer olmasa servisle giderim. Minibüs 45 dk, Servisin 30 dk da gittiği yolu Motor ile 15 dk gidiyorum.
O yüzden motosiklet vazgeçilmezim. :cat:

vala iş yerinde bende istedigim yerde giyinebiliyom ama ayakkabı batıyo bide üstümdekileri çıkarması falan ooo bi ton iş:D ama kardada binerim yağmurdada özellikle camurda:D düşcemi bilsemde inerim tepeden sıkıntı yok :)

vala iş yerinde bende istedigim yerde giyinebiliyom ama ayakkabı batıyo bide üstümdekileri çıkarması falan ooo bi ton iş:D ama kardada binerim yağmurdada özellikle camurda:D düşcemi bilsemde inerim tepeden sıkıntı yok :)

O zaman alacaksın böyle bir yağmurluk, ayakkabıların üzerine de bu kılıfı giyeceksin. Ne ayakkabı batacak ne de elbise
çok memnunum, sağnak yağışta bile giyiyorum.

O zaman alacaksın böyle bir yağmurluk, ayakkabıların üzerine de bu kılıfı giyeceksin. Ne ayakkabı batacak ne de elbise
çok memnunum, sağnak yağışta bile giyiyorum.

[url]http://e1301.hizliresim.com/15/p/j61hd.jpg[/url]
iyiymiş ya ama ne bilim ben alışmışım dona kadar ıslanmaya:D huy bu cıkmaz :p yanlış anlama fotolara bakınca bi an acaba üretim ve satış işiyle sizmi ilgileniyosunuz diye düşünmeden edemedim:D reklamlar gibi :p :D

yok ya ben tüketiciyim. istediğin markayı istediğin yerden al. Bana bi faydası yok.
Ben kendini korumaktan aciz özel güvenlik görevlisiyim. Tek anladığım şey joblamak :p
Ben sadece sana öneride bulundum. :cat:

yok ya ben tüketiciyim. istediğin markayı istediğin yerden al. Bana bi faydası yok.
Ben kendini korumaktan aciz özel güvenlik görevlisiyim. Tek anladığım şey joblamak :p
Ben sadece sana öneride bulundum. :cat:

yok yav takılıyorum sana :::) ben devamlı parayı harcıcak birşey buldugum için yagmurluga sıra gelirmi bilmem hemen bitiyo para:D jopa gelirsek o türklere has milli servettir güvenlik manav kasap milli piyangocu:D farketmez.hep şöyle derim işinin hakkını ver ne olursa olsun:) ya 3 yerde birden takılıyorum keşke bu sitedede sohbet odası olsa bi türlü kesmiyo sohbetler beni :D
bende markette calısıyorum güvenlik zor sanaat öle beklerken ben bayılırım sıkıntıdan aklıma neler gelir kim bilir:D

Sizi bilmem ama benim için 4 mevsim böyle geçiyor.
umarım hoşunuza gitmiştir.
hoşumuza gitti hocam. Motosikletten zevk almak işte bu. Her hava kouşulunun ayrı bi zevki var :)

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

bu hafta sonu motoru çıkarmam lazım artık....dayanamıyorum...

Bugün hava haarikaydı çıkarsaydın abi :) Motorum yok ama bugün öyle bir hava vardı ki keşke olsaydı dedim... :salut:

hoşumuza gitti hocam. Motosikletten zevk almak işte bu. Her hava kouşulunun ayrı bi zevki var :)

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

Bugün hava haarikaydı çıkarsaydın abi :) Motorum yok ama bugün öyle bir hava vardı ki keşke olsaydı dedim... :salut:
kayseri merkezde olsam motordan hiç inmem zaten de ben tomarza ilçesindeyim bizim burayla kayserinin arasında çok sıcaklık farkı var,yollar hala kar bizim burada...

F54

kayseri merkezde olsam motordan hiç inmem zaten de ben tomarza ilçesindeyim bizim burayla kayserinin arasında çok sıcaklık farkı var,yollar hala kar bizim burada...

seedar kayseri sıcak mı yani sizin oraya göre:sunny:
10 ocak ta orada otobüs mola verdi arabadan indim derece -25 buzhane sıcak kalır o hava da:santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar