4 Aralık 2011 Pazar Çatalca gezi fotoğrafları

Gezinin köfteli kısmını kaçırdım ama virajlı kısmını yakaladığım için çok mutluyum.
İstanbul'un en güzel hallerini görme şansım oldu böylelikle.
Hem organizasyon hem de katılımcı grubu harikaydı.
Nazar değmesin diyelim :cat:

On numara...:cat:

Gezi bol fotolu ve videolu olunca tam oluyor..:cat:

Abi sen neden yoktun inan gözüm aradı seni.

Birde resim çakim aradan :)

snv30253.jpg

Çok güzel gezi olmuş burun farkıyla kaçırdım diyebilirim son anda bazı aksaklıklar oldu gelemedim.Gerçekten iyi eğlenmişiniz.

yaw semaveri ve o bardak çayı orman yürüyüşü dere kenarı ve sizleri görünce gelemediğime bir dahi pişman oldum eyup bu gezinin tekrarını en kısa güzel günde yeniden organize eedersen hatta derimki o dere kenarına yazın bir çadır kuralım .bundan böyle garaj gezi ve organizasyon 1.ci yetkilisi sensin arkadaş

Kaya abi sen nerelerdesim babam kaç kere oldu dükkana geliyor seni bulamamış vites için sipariş verdiğim gösterge geleli çok oluyor ama sana bir türlü ulaştıramadım.

4 aralık pazar günü yaptınız geziniz için çok kocaman tesekkürlerimi kendi adıma sunarım.çokgüzel eglenceli zevkli birgün oldu.mangal dönüşü ani ayrıldımız için kusura bakmayın.özelikkle eyüp kardeşe gruptaki yardımlarından dolayı çokçok tesekkürler.yeni gezilerde görüşmek umuduyla herkese hayırlı geceler.:)myhammerin yavuklusu =florence.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar