Kendi adına konuş,ben motora binmeden önce tanıdık, tanımadık bir selam verdim, Eyüp abimize teşekkür ettim organizasyon için. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu arada kendimi ifşa ediyorum. Elinde DSLR'la düğün fotoğrafçısı gibi gezinen bendimEve yeni geldim sayılır, fotoğrafları yarın yüklerim.
Bir de tabaklarında tek köfte olan fakir grup bizdik, paramız anca o kadarına yetti. :queen: Ahmet ve Can piştikçe soğumadan dağıtıyordu, öyle bir ana denk gelmiş.![]()
görünüşe göre çok güzel bir gezi olmuş. ben haberdar olamadım internete bakamadım şu dersler yüzünden ama bizim iş yerinde motor kullanMAYAN bir abim sarıyerde sağlam bir grup motorcu vardı dedi. motorları biraz tarif et hangi modeller ağırlıktaydı dedim karışıktı deyince. dedimki büyük ihtimalle bunlar mt den dostlarımızdır ki nitekim sizmişsiniz mt heryerdetekrar gezi için tebrik ederim
![]()
abi sende yoksun :thumrightvayyy sen nasıl kaçırdın bu geziyi onurcum yauuuu kambersiz düğün olmuş , tünal abide yok var bu işte bir keramet :cherry:![]()
elinize saglık 10 numara olmuş arkadaşlar aranızda olmayı isterdim olamadıkr::queen::bestmt:
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:06 ----------
abi sende yoksun :thumright
Medeni bir sekilde hem elemani,hem de arabasini döveceksiniz.
Medeni bir sekilde nasil olur bu is?
Tabi ki sopa falçata filan kullanmayacaksiniz.
Bunlar geçen asrin dayak aletleri.
Adama vuruken iphone,galaxytab, 10 megapiksel fotograf makinasi falan kullanmak bir medeniyet gostergesidir.
Hatta laptop ile vurulmasi gayet medeni olacaktir.
Laptop ile vurulurken ekranda google açik olursa, arayis içerisinde olan zihniyete de bir gönderme yapilmis olur.
Arabaya vuracagima, motora vurmayi tercih ettim diyen bir adamin tercihinin ne kaar yanlis oldugu bir sekilde gösterilmeli bence.
Tabi adami denize batirip bir muddet nefessiz tutmak da zihnini açan unsurlardan biridir.:bounce:
Olur boyle kazalar,arkadaşlarımız birbirini özlemiş besbelli ki,diğeri motorundan iner inmez aradaki muhebbetin samimiyetin sıcaklığıyla sarılmış diğerine...
Olaya tanık oldum, Reşit tam o anda Kerem'e sayıyordu. :mrgreen::thumright Valla açıklamasını şöyle yapayım. Biz keremle(kerem sağdaki) 3 yıldır tanışıyoruz :flower: Samimiyetimiz iyi de resimdeki kadar değil. Geldi yapıştı yanıma, manyak mısın dememe kalmadan fotoğraf çekilmiş zaten. O anda da objektife bakmışım kahretsin. Yoksa böyle anlaşılmazdı :queen: Neyse gay değiliz :thumleft: Yeterli olmazsa sıvamaya devam edeceğim :flower:
Tüm ekipmanlarım (bot, mont, pantolon, sırtlık, eldiven, duble içlikler, kask, balaklava) + cebimde unuttuğum disk kilidi + sırt çantam falan filan 10 kg'den fazla. Birde üstüne pc başından kalkmayan bir bünye eklenince, z.çtım. :mrgreen:Tiplere bak, hayattan bezmiş bunlarGören otobüs kuyruğundalar sanacak elemanları yaf
http://img21.imageshack.us/img21/2039/img2011120400006.jpg