4 Aralık 2011 Pazar Çatalca gezi fotoğrafları

of ya her nekadar sizleri tanımasamda şimdi orada olmak vardı ama yaz gelsin bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

slm seçkin ben yeni girdim sitenize tanışalım adım cumhur regal kullanıyorum ama ehliyetsizim tabiki ama alıcam imrendim gezilerinize süper görüntüler valla orada sizlerle olmak vardı ama malesef şimdilik ama yakında olurum inşallah

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slayerrr

MT ailesi olarak aramızda seni çekiştiriyoruz zaman zaman.
Herkez şu motorunu artık temiz görmek istiyor.
Yakında facebook'ta bu konu hakkında grup kuracagiz.
Bilgin olsun :p

Slayerrr

Heee, o motor slayer'ınki miydiiii... Neredeyse benimkinden bile daha kirli olan tek motordu :)

Kim kimdir onları da yazsaydı biri sevabına :D forumdan isimleri biliyoruz da kim kimdir onu çıkarmak zor ...

orada olmayı çok isterdim ama hem ehliyetim yok hemde pazargünleri malesef çalışıyorum buarada adım cumhur bayan kuaförüyüm

Motosikleti
750x
Heee, o motor slayer'ınki miydiiii... Neredeyse benimkinden bile daha kirli olan tek motordu :)

Bi rivayete göre bu adam motorunu ilk yıkattığında, kendi motorunu kendisi bile tanıyamamış.
Motoru yolda bulmuş gibi sevindi diye haberler aldım :)

Rıdvancım şaka yapıyorum.
Kırılmıyorsun dimi? :)

orada olmayı çok isterdim ama hem ehliyetim yok hemde pazargünleri malesef çalışıyorum buarada adım cumhur bayan kuaförüyüm

Aramıza hoş geldin Cumhur.
Tanışma bölümünde bi başlık aç istersen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Slayerrr

:queen:
Benim motorumun modeli öyle :p Temizlemek için o kadar uğraşıyorum ama hep bir şeyler çıkıyor, hatta wallby nickli arkadaş zorla yıkayacaktı motoru ama yine olmadı. :mrgreen:

Bir de iyi tarafından bakalım, 5 tanesi tamamen aynı model toplam 20 motorun içinde 100 metreden hangisinin benim olduğu belli oluyordu. Motoru karıştırmak gibi bir sorun olmadı. :p

Bi rivayete göre bu adam motorunu ilk yıkattığında, kendi motorunu kendisi bile tanıyamamış.
Motoru yolda bulmuş gibi sevindi diye haberler aldım :)

O yıkadığımı sandığımda ben fark etmeden motoru değiştirdiler bence. :mrgreen:

Rıdvancım şaka yapıyorum.
Kırılmıyorsun dimi? :)

Tabii ki hayır :) Zaten alışığım :p

Son düzenleme:
Bir de iyi tarafından bakalım, 5 tanesi tamamen aynı model toplam 20 motorun içinde 100 metreden hangisinin benim olduğu belli oluyordu. Motoru karıştırmak gibi bir sorun olmadı. :p

He, benim de durum benzer. Ufak yeğenle konuşuyoruz, ilerde motorlar duruyor.
- Dayı senin motorun hangisi?
- Şu kırmızı olan canım.
- Orda çok kırmızı motor var.
- Şeyyyy, şu chopper olan işte...
- Chopper nedir ki dayı?
- Kirli olan benimki.
- Heee, güzel motormuş dayı...

Neden yıkamıyorsun diyenlere cevabım: Taz suyu sevmez :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

sevgili hakan abi tek şikayetim o lanet olası traktör sesi metrobüsle eve giderken 3 kere tel çalmış duymadım gök gürültüsü maşallah :D

Yaf ben sana gelirken kulaklık getir diyecektim... Unuttum.

Neyse alışırsın, bana şiir gibi geliyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaf ben sana gelirken kulaklık getir diyecektim... Unuttum.

Neyse alışırsın, bana şiir gibi geliyor :)

Gürültü konusunda Necati'nin shadow zirveydi. Ama bence şiir değil, gürültüydü. :p
Yolda bir kaç sefer önümde gitme arkaya geç dedim, o derece. Önümdeyken adam gaz veriyor, sesinden benim motor titriyor. :queen:

Gürültü konusunda Necati'nin shadow zirveydi. Ama bence şiir değil, gürültüydü. :p
Yolda bir kaç sefer önümde gitme arkaya geç dedim, o derece. Önümdeyken adam gaz veriyor, sesinden benim motor titriyor. :queen:

Evet yaf, Shadow gök gürültüsü gibiydi :) Benim motorun o kadar da gürültülü olmadığına karar verdim bir Cenk'in en500 bir de bu shadow'dan sonra :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Paşa'nın attığı videolar görünmemiş... Ben ekleyeyim.

[YT]NPVnA8SkPcQ[/YT]

[YT]WQdcU6wzjyo[/YT]

Hayabusanin sesi var kendi yok kamera yakalayamamis :).
Dün eve 1 km kala benzin bitti yolda kaldım sagolsun Guray yetişti pet siseyle :)

gezi 10 numara olmuş abilerim harbi bende imrendim ha ehliyetimi aldım şimdi memur olunca bi de motor seneye aranızdayım inş

:queen:
Benim motorumun modeli öyle :p Temizlemek için o kadar uğraşıyorum ama hep bir şeyler çıkıyor, hatta wallby nickli arkadaş zorla yıkayacaktı motoru ama yine olmadı. :mrgreen:

Cumartesi günü şirketin garajında in yok cin yok dedik Rıdvanın motoru yıkamanın vakti budur kaçamaz, tak patron geldi akşam 8 den sonra, laf eder diye yine yıkayamadık motoru. Yok yani motor gerçekten yıkanmamak için kader ile oynuyor. Buna inanmaya başladım:)

Maşallah diyorum,Allah nazardan,kazadan her türlüsü beladan korusun sizleri...
Mt ye bak yahu hiç rahat durmuyor :) Gezilerimizde bir hayabusamız eksikti oda gelmiş :)
Deli oğlan (güray) ulen çok yakışılı çıkmışsın,kırerim ulen ayaklarını niye traş oldun sen heee :)
Eyüpcüm pozitif enerji dolusun yine gülücüklerinle aydınlatıyorsun kadrajı :) inzell kardeşimde ordaymış isminide unuttum senin :)..

Tekerinize sağlık,devamı gelecek olan gezilere bizlerinde katılması ümidiyle....

eyvallah abi :) Traş işine gelince düğün Vardı mecburduk kesmeye kestik 2.5 sene sonra :( mecburiyetten uzar ama kökü bizde ;)

ğüzel gezi olmuş fotolarda harika ehliyeti alam bende sizlerle gezilere katılacam inşallah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reşit abim yaşında yaw.Yaşıtım olsada pek bişey farkedeceğini zannetmiyorum :D Zaten ben erkeklerden hoşlanmıyorum :D

yaw semaveri ve o bardak çayı orman yürüyüşü dere kenarı ve sizleri görünce gelemediğime bir dahi pişman oldum eyup bu gezinin tekrarını en kısa güzel günde yeniden organize eedersen hatta derimki o dere kenarına yazın bir çadır kuralım .bundan böyle garaj gezi ve organizasyon 1.ci yetkilisi sensin arkadaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar