Hayabusa'lı arkadaş beni tehlikeye düşürmedi, yalnız biraz ürkütmüştü bir anda hızlıca yanımdan uzamasıyla. Gerçi bu hep olur, kimi zaman araya bir şahin dalar yine ürkütür.
Olurda bir çukur görürüz kaçayım derken böyle uzayan bir arkadaşla yakınlaşırız.

Bunlar hep olası durumlar, ille uyarmaya gerek yok. Hepimizin bilmesi gerekenler... Uyarı istiyorsak da BBelt'in geziden önce toplu sürüş hakkında bilinmesi gerekenler diye yazdığı yazıyı tekrar gözden geçirmemiz faydalı olur. Kısacası grup sürüşü yapıyorsak herkes tatlı tatlı gitmeli. Birisi, önündeki bir ya da iki motoru solluyorsa eyvallah ama alayını solluyorsa düşünmesi gerek; acaba doğru grupla mı sürüyorum diye.

Yine de hepimiz sağ salim evimize döndük, çok da keyifli geziydi. Katılan, emek veren her arkadaşa tek tek teşekkürler. Uzun zamandır katıldığım gezilerden bu kadar keyif alamamıştım.
Bu arada Hayabusa en sevmediğim motordur. :mrgreen: