4 -4/2010 Avcılar Mangal resimleri

tüm güzel dostlarımız orada ama tarıhlerı cakışan planımız vardı . aranızda olamadık sağlık olsun bı dahakı mangal buluşmasında yıne beraber oluruz hepinize sevgıler:rendeer:

Süpriz Yapıp Gelicektim Ama Hastalık Bırakmadı Tam İyi Oldum Dedim Çözdüm Motoru 2 Sokak Gitmeden Geri Döndüm :( Haftaya Artık :)

tüm güzel dostlarımız orada ama tarıhlerı cakışan planımız vardı . aranızda olamadık sağlık olsun bı dahakı mangal buluşmasında yıne beraber oluruz hepinize sevgıler:rendeer:

bende sinan aynı derten canım inş bi dahaki sefere hep beraberiz:rendeer:

2 hafta sonra maltepe sahil mangalı var...
Karambole kimse topik açmasın...

Burçin& İlker sizleri seviyoruz :rendeer:Dediğim gibi sorun sizinle alakalı değil....

Çok Güzel Bir Organizasyondu İlk Buluşmam Olmasına Rağmen Sanki Yıllardır Dostmuşuz Gibi Davranıldı Eşim Ve Bana :) Herkese Çok Teşekkürler İyiki Varsınız MT

bu arada 600f fazer600 1000rr filan yanyana dururkern benim keeway arn pek yakışmasada araya kaynadık :)

Çok Güzel Bir Organizasyondu İlk Buluşmam Olmasına Rağmen Sanki Yıllardır Dostmuşuz Gibi Davranıldı Eşim Ve Bana :) Herkese Çok Teşekkürler İyiki Varsınız MT

bu arada 600f fazer600 1000rr filan yanyana dururkern benim keeway arn pek yakışmasada araya kaynadık :)

Bizde motosikletin markası yada kaç cc olması önemli değil sadece tek şey insan olması yeterli:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar