3Temmuz Antalya Kurşunlu Şelalesi Buluşması 9:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi kendi acımdan köpeğin acısını düşünemedim ki.dizlerim yara bağlıyor bu arada.Hem köpekte dikkat etsin biraz.Direkt yola dalınır mı kural denen bir şey var. :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar yoğun geçen iş temposu dolayısıyla pazar günü çalışacağımdan dolayı geziye katılamayacağım. Şimdiden katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

Motosikleti
Su Motoru
Hakan abi gelememene inan çok üzüldüm.Mangal getireck artık birisi :) unutursanız çiğ et yeriz ona göre :p

ha unutmadan Ateş'e güvenip fotoları onun makinede çektirmeyin. Ateş gezi fotolarını yayınlayacakta bakacağız diye çok beklersiniz şimdiden uyarayım. :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Hakan abi öle bir hatayı bir kere yaparız :D mangalı napcaz yaw :p ehehe taktım şimdi...

sevgili burce işin tuhaf tarafı köpeğin yaya geçidinden geçiyor olması.trafik rapor tutsa beni suçlu gösterir eminim.bu kadar şanssızlık olamaz kocaman bir metropol ben motor ve köpek... :thumleft:

ozgur_zrolu' Alıntı:
sevgili burce işin tuhaf tarafı köpeğin yaya geçidinden geçiyor olması.trafik rapor tutsa beni suçlu gösterir eminim.bu kadar şanssızlık olamaz kocaman bir metropol ben motor ve köpek... :thumleft:

özgür konuyu taşırma gene tamam konu kapandı geziye dön yada başka başlıkta devam et :pl: ve yazdıklarına dikkat et

arkadaslar sonunda muradıma erdim :queen: bugun ayırttım keewayımı yarın teslim alıyorum son 2 tane kalmıs bırını almıs oldum buarada hanı 2150 ınat edıyodumya :cherry: bugun bı gıttık kapora bırakmaya fıyatlara zam gelmıs 2250 olmus :jocolor: adamla 2saat pazarlık ettık nuh dedı peygamber demedı ancak engın ısrarlarım sonucu daha fazla dayanamayıp 2200e el sıkıstık :cherry: (ne umduk ne bulduk)bundada wardır bır hayır dıye dusunuyorum napalım artık scooter dewam :king:

scooter mcooter gaza bas git işte yaa teknolojide baya ilerledi saten artık vitesliler kadar uzun yoldada ıyıler alarm uzaktan çalıştırma abs 4 flaşor sellektor gibi birton şeyi barındırıyor ve en cok yuk tasıyanlarda onlar :) cep telefonu ile konusulan tel motorlar :p

Hakan Abi ne desen haklısında inan kameraya kuzen el koydu.Bugün yarın koyacağım fotoğrafları..Görsünler bakalım Scooterlar + YBR Nerelere gitmiş Neler yapmış :cherry: Biraz sabır Nüfen..

herkes ne yazacağına kendisi karar vermiyormu sevgili power?bu benim felsefem mi yoksa?istersen sen bir örnekleme ver ona göre davranalım.bazı kurallar var mı diye başta sordum.artı olarak zaten mantıksız bir şey yok. :pale:

gezi bölümünde konuyu taşırdınız madem kaza yaptın sohbetde topic aç orda konuşalım ne dersin ?
hitap etdiğin kişilere dikkat et yanlış yerde parkın sonu kötü oluyo genelde

Arkadaslar artık konuyu kapatalım ıstersenız cunku uzattıkca gene bu onu cok yazılmıs oluyor.artık olmus bitmiş bir olay ustunde durmayalım kımse kımseyı kırmasın.

Yarın gezı var sız tartısıyorsunuz napcaz bakalım gezıde :) ondan bahsedın cogu kısı ekmezse baya kısı olacak heralde.

önce şu üslup meselesini çözsek.hepimiz olgun denecek yaşlarda insanlarız.ama biribirimize nasıl hitap edeceğimizi bilmiyoruz.Herhalde eğitmenlerimiz iyi eğitemedi bizleri.daha yazışarak bile anlaşamıyoruz.Neyse kapatalım konuyu.Umarım bir aksilik çıkmaz ve gelirim.Sevgili power park hatam hiç olmamıştır.nereye park edeceğimi iyi bilirim bu arada. :cat:

Motosikleti
Su Motoru
ozgur_zrolu bence sınırlarını zorluyorsun arkadaşım.Birbirimize nasıl hitap edeceğimiz konuya ve eğitmenlerin bizi iyi eğitip eğitmediği konuya gelecek olursak!Şöyle bir söz vardır "bana kusursuz bir dil verin, size kusursuz bir dünya yaratayım" diye ve ünlü edebiyatcımız Eflatunun bir sözüdür.Sen ki eğitimden bahsederken nasıl olurda eğitildiğini düşünen bir insan olarak hitap ve eğitimden söz ediyorsun yazılı bir ortamda merak ettim.Aydının "Kötü park kötü sonuçlara yol açar" cümlesini sanırım ya anlamadın ya da anlamak istemedin.Hani "fazla kaşıntı deriyi yüzer" diye bir cümle sarfetmiştim ya sana zamanında onu nasıl anladıysan bu satırıda o şekilde anlaman hem senin için hemde bizim sinir katsayımımızın artmaması için çok hayırlı bir karar olacaktır.Bu arada yazdıklarından anladığım kadarıyla (eğitimden filan bahsediyorsun ya!) "hatam hiç olmamıştır" demişsin? Sen Allah mısın ? Nesin abicimde hatan olmuyor.Yoksa kul değil misin ?Neyse bence fazla uzatma bu konuyu...

ölçütlerinizi anlayamadım.yada ben çok geri kalmışım sizlerden.eğer yaptığımız konuşmalara dikkat ederseniz hiç bir arkadaşımızla onu alçaltan küçülten ya da kıran bir kelime sarf etmediğimiz göreceksiniz.benim anlayamadığım konu ise neden her konuşmam ardından üstü kapalı tehtid ediliyorum.buradan şöyle anlaşılıyor ki sanki çok uyumsuz biriymişim gibi yada sadece kendi fikirlerimi savunan bir kişilikmiş gibi görülüyor.ama bunun böyle olmadığı tanıştığımız zaman sanırım anlayacaksınız.Her ortama her şahısa her sofraya uyabilceğimi sanırım anlayacaksınızdır.ama bu gereksiz sert tutumunuzu çözemedim.yani ben birşeyler yazınca mı adrenaliniz yükseliyor.toplum olarak neden böyleyiz peki.yani sebebini bile bilmediğimiz şeylere neden bu kadar heyacanlı sıcak kanlı davranıyoruz. :silent: :silent: :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar