Maslak'da Atatürk oto sanayide İşleyen Motor var. Ustası yalnızca Honda ve Yamaha kullanıyor ve orjinal parça kullanma takıntısı var, olması gerektiği şekilde orjinal parçaları servislerden kendi temin edip kullanıyor. Benim xmax'i bir kere maslak'ta iş çıkışı fren manetindeki fren lambası switch'i çalışmıyor en yakın o diye götürmüştüm, esnaflığını çok beğendim, benim manet işi basit işmiş, switch'e kontak spreyi sıkıp işi çözmüştü ve motoru yıkadıktan sonra buralara kontak spreyi sık diye göstermişti. Bir kere de yetkili serviste bakımdan sonra kayış ve bagalar değişmesine rağmen motor 100ü geçmiyordu ona götürdüm varyatörü kontrol etti yetkili servis düzgün iş yapmış her şey normal, kötü benzin aldıysan ondan olabilir deyip benzin temizlik katkısı kullanmamı söylemişti, sahiden de katkı koyup bir depo benzin bitirince sorunum çözülmüştü. Orayı tavsiye ederim, Ben Büyükçekmece'den gitmiştim, tem otoyolundan gidersen 45 dakika sürer sana uzak sayılmaz. Honda ve Yamaha dışında suzuki de baksa suzuki motorumu ona götürürdüm.
Konum linkini atmış olayım:
https://maps.app.goo.gl/N4LdkbV4AJqY37B6A
gitmeden önce telefonla randevu al, yoğun oluyor.