30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar, ben hala motorum için kilit veya disk kilidi gibi birşey almadım.
istanbul park'ın otoparkında bir sorun olur mu?
motor çalmaya yeltenenler olabilir mi orda?

yaw güsel dostlarım benim
ehliyetiniz mi yok?:silent:
yoksa yağmur yağdı mı süremiyorsunuz motoru?:silent:
yoksam uzun yol deneyiminiz mi yok?:silent:
motosiklet.net bir boşluk artçı yaz bana gönder....:queen: :queen:

yolda kalmassınız... ıvır zıvır ne varsa alın gelin....:queen:

dostdark abicim arabada biran ısınır... sen gel bana artçı ol... rüzgarda buz gibi bira içersin... olmaz mı:queen:

Arkadaşlar hayırlısı yarın yanınızda olmaya gayret edecem...Hava durumunda son durum ;

kazasız sürüşler hepimize...

lespaul_84' Alıntı:
arkadaşlar, ben hala motorum için kilit veya disk kilidi gibi birşey almadım.
istanbul park'ın otoparkında bir sorun olur mu?
motor çalmaya yeltenenler olabilir mi orda?
Dostum çok dert etme zinciri olan bir arkadaş bul 2 motoru birbirine zincirle iş bitsin hem onun içinde güzel olur 2 makineyi taşımak sor ve dikkat çekicidir.

Super Moderator
arkadaşlarrrr beni arabasıyla alıcak arkadaş fikir değiştirmiş direk yarış alanına gitcekmiş açıkta kaldım ben yarın bp ye geliyorum benide alın bırakmayınnnn:silent:

Kartal23' Alıntı:
yaw güsel dostlarım benim
ehliyetiniz mi yok?:silent:
yoksa yağmur yağdı mı süremiyorsunuz motoru?:silent:
yoksam uzun yol deneyiminiz mi yok?:silent:
motosiklet.net bir boşluk artçı yaz bana gönder....:queen: :queen:

yolda kalmassınız... ıvır zıvır ne varsa alın gelin....:queen:

dostdark abicim arabada biran ısınır... sen gel bana artçı ol... rüzgarda buz gibi bira içersin... olmaz mı:queen:
:cat: Ok dostum BP den gidiyorsan oradayım buzzz gibim biraları içe içe giderizz:queen: :queen:

dostlarım
NTV ve CNN de yarın havada yağmur yok ve bulutlu 17 derece diyor...
meteorolojinin sitenine inanmayın... orada yapmur der kar yağar.. güneş der dolu yağar...

dostdark
abicim ben öncü olacağımdan içmem ama biranı soğuk tutmak elimden geleni yaparım...:cat:

Son düzenleme:
dostdark' Alıntı:
Dostum çok dert etme zinciri olan bir arkadaş bul 2 motoru birbirine zincirle iş bitsin hem onun içinde güzel olur 2 makineyi taşımak sor ve dikkat çekicidir.

eywallah abi.
ilk gördüğüme yapışıp motoru zincirlicem demek ki:queen:

Bende yağmurluk falan yok.

Ancak saat 11:00 de buluşma yerinde olacağım kısmetse...

Yalnız şimdiden söyliyim, açık alan da durum içaçıcı değilse, rezerve biletimle ana tribüne kaçarım. Kimse laf etmesin, yaş gelmiş 38 e :cherry:

Gerçi Skull şimdi şu fötr şapkalı purolu gülümse yi koyar yine ama olsun.:mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
SIRALAMA TURLARINDA VERMEULEN BİRİNCİ OLDU
MotoGP'de yarın İstanbul Park Pisti'nde yapılacak sezonun 3. yarışına Rizla Suzuki MotoGP takımının Avustralyalı sürücüsü Chris Vermeulen ilk sırada başlayacak. Chris Vermeulen 2.04.617'lik derecesiyle ilk sırayı alırken, son dünya şampiyonu İtalyan Valentino Rossi, kötü bir performans göstererek, 2.07.552'lik derecesiyle ancak 11. olabildi.

Sıralamalar çok güzeldi, Ducati'lerin sesine özel bir hayranlık duydum :) Yalnız pist bayaa soğuk, yarın hava benzer olursa çok kalın giyinin veya kanyak alın :p Ben birayla idare edicem :mrgreen:

Kartal23' Alıntı:
dostlarım
NTV ve CNN de yarın havada yağmur yok ve bulutlu 17 derece diyor...
meteorolojinin sitenine inanmayın... orada yapmur der kar yağar.. güneş der dolu yağar...

dostdark
abicim ben öncü olacağımdan içmem ama biranı soğuk tutmak elimden geleni yaparım...:cat:
:rendeer: Ok yarın BP de görüşürüz kırmızı karanfil ve yaka kartım olacak:queen: Ben seni bulurum:cat:

ok abicim....

beylikdüzü ve b.çekmeceden gelecek dostlar ben sabah 9 da yola çıkıcam...
gelen var ise paralı otoban gişelerde bekleyebilirim (polis noktasının orada)... yoksam kovboylar gibi tek başıma gideceğim...

kartal 23 dostum hani beni dönüşte artçı alacaktın herkese ben sizi götürüm diyon olum kaç kişi biniceksiniz motora :)
bu arada arkadaşlar ben araba ile gelicem motora bakım yaptırmadım çünkü arabanın sahibi arkadaşta ordan direk sakarya ya gidicek dönüşte beni artçı olarak alabilecek bi kimse varmı ona göre bi program yapıyım

Sıralamalar çok güzeldi, Ducati'lerin sesine özel bir hayranlık duydum Yalnız pist bayaa soğuk, yarın hava benzer olursa çok kalın giyinin veya kanyak alın Ben birayla idare edicem

+1000:cat:

arkadaslar oradaydım, gordum, dondum. aman ha sıkı giyinin, abarta bildiğiniz kadar abartın! eldiven alın, sapka takın!

bu arada durbun fotoğraf ve video kaydedicimiz tüm cabalarımıza ragmen calışmıyor!:salut: :salut: :salut: şimdi ben nasıl cekicem garajların içini en küçük ayrıntısına kadar!:salut: :salut: :salut:

Kartal23' Alıntı:
ok abicim....

beylikdüzü ve b.çekmeceden gelecek dostlar ben sabah 9 da yola çıkıcam...
gelen var ise paralı otoban gişelerde bekleyebilirim (polis noktasının orada)... yoksam kovboylar gibi tek başıma gideceğim...
Walla kardeş eğer yagmur var sa ben zor gelirim ama yinede belli olmaz.Bahçeşehir gişesindemi olucan..?

dostum kimse açıkta kalmaz.. korkma...:cat:

abi hangi gişe bilmiyorum tam ama... hani balık yolu münübüslerinin bulunduğu büyük bir köprü altı var oranın kenarından paralı otobana geçiyorum... kaç tane gişe var orada...(Ben Esenyurtta yeniyim)

Son düzenleme:
arkadaşlar sıkı giyinmekten kastımız lahana gibi degil haaaaa....
icerden kalın bir elbise ve motoriçin gerekli koruma ekipmanları....
seyrederken kalın kıyafet giyilebilir..
obur türlü motoru kullanmakta zorlanırsınız haberiniz olsun...:)

arkadaşlar iyi havada anneannemde kullanır motoru....
hazır beraberken gelinki kötü bir durumda bir birimize destek olalım..
haydeeee herkez motorla geliyoooo...
motor GP de arabanın ne işi var yaw...:) :mrgreen:

vedat abi sana katılıyorum ama artçı arkadaşlar için bazı dostlarımızın arabayla gelmesine hoş görülü davranalım...:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar