işte olay buduurrr şuandan sonra tshirt olmasada olur fenerim şampiyon yeterserkan79' Alıntı:millet tshirtlerin tamamı hazır deil ha yarın eksik olanlar kızmasın bana en yakın zamanda tamamlanacak
bu arada artık şampiyon olduk diyebiliriz dimi büyük fenerbahcenin şampiyonlugunu kutluyorum nice şampiyonluklara:cat:
NeQs' Alıntı:serkan abi bi gelsin zaten buluşma noktasından gideceğimiz yere kadar serkan abime özel polis konvoyunda gidicez:queen:
serkan79' Alıntı:ne diyon la minyatür zapuk bişe anlamadım ne polisi ne konvoyu![]()
NeQs' Alıntı:sen hele bi gel kendini başkanın yerine koy o nasıl gidiyorsa senide öyle götürücez:queen: ama bir şartla benim t-shirt hazırsa
![]()
NeQs' Alıntı:farketmez arabada olur zaten başkanlarda motor üzerinde değil arabayla geziyorlar![]()
serkan79' Alıntı:KAFA BULACAK BAŞKA ADAM BULAMADINMI LEN
BAKTIMDA SENİN TSHİRT HAZIR DEĞİLMİŞ DAHA YADA SENİN TSİRTİ EVDE UNUTMUŞUM BEN YARIN![]()
ferni' Alıntı:arkadaşlar;
bilmeyen, görmeyen, duymayan ya da kaale almayan herkes için tekrar söylemek istiyorum:
lütfen yarın cok sıkı giyinin ve yagmura karsı alabileceğiniz tüm önlemleri alın! ben cumartesi gitmiş ve çok üşümüş-ki kalın da giyinmiştim!- biri olarak sizlerin de aynı durma düşmesini istemiyorm!- daha önce rock'n cokeda yapıldığı gibi aşırı çamur mevzusu için ayaklarınıza poşet dahi geçirebilirsiniz!-
lütfen kara kış misali önlemlerinizi alın! açıklık alan acaip esiyor ve üstüne yağmur yağarsa-ki meteoroloji öyle diyor- gercekten hasta olabilirsiniz...(ama merak etmeyin hiç biriniz de erimezsiniz)
aargh' Alıntı:Ben hala nasil gelecegim konusuna bir formul bulamadim.
IETT otobus kaldiriyor mu arkadaslar?
(Internette arastirma yaptim, MotoGP 2006 ile ilgili haberlere ulasamadim. Hep formula ile ilgili eski haberler cikiyor karsima)