Dostum çok dert etme zinciri olan bir arkadaş bul 2 motoru birbirine zincirle iş bitsin hem onun içinde güzel olur 2 makineyi taşımak sor ve dikkat çekicidir.lespaul_84' Alıntı:arkadaşlar, ben hala motorum için kilit veya disk kilidi gibi birşey almadım.
istanbul park'ın otoparkında bir sorun olur mu?
motor çalmaya yeltenenler olabilir mi orda?
:cat: Ok dostum BP den gidiyorsan oradayım buzzz gibim biraları içe içe giderizz:queen: :queen:Kartal23' Alıntı:yaw güsel dostlarım benim
ehliyetiniz mi yok?:silent:
yoksa yağmur yağdı mı süremiyorsunuz motoru?:silent:
yoksam uzun yol deneyiminiz mi yok?:silent:
motosiklet.net bir boşluk artçı yaz bana gönder....:queen: :queen:
yolda kalmassınız... ıvır zıvır ne varsa alın gelin....:queen:
dostdark abicim arabada biran ısınır... sen gel bana artçı ol... rüzgarda buz gibi bira içersin... olmaz mı:queen:
dostdark' Alıntı:Dostum çok dert etme zinciri olan bir arkadaş bul 2 motoru birbirine zincirle iş bitsin hem onun içinde güzel olur 2 makineyi taşımak sor ve dikkat çekicidir.
:rendeer: Ok yarın BP de görüşürüz kırmızı karanfil ve yaka kartım olacak:queen: Ben seni bulurum:cat:Kartal23' Alıntı:dostlarım
NTV ve CNN de yarın havada yağmur yok ve bulutlu 17 derece diyor...
meteorolojinin sitenine inanmayın... orada yapmur der kar yağar.. güneş der dolu yağar...
dostdark
abicim ben öncü olacağımdan içmem ama biranı soğuk tutmak elimden geleni yaparım...:cat:
Walla kardeş eğer yagmur var sa ben zor gelirim ama yinede belli olmaz.Bahçeşehir gişesindemi olucan..?Kartal23' Alıntı:ok abicim....
beylikdüzü ve b.çekmeceden gelecek dostlar ben sabah 9 da yola çıkıcam...
gelen var ise paralı otoban gişelerde bekleyebilirim (polis noktasının orada)... yoksam kovboylar gibi tek başıma gideceğim...