bu tür organizasyonlarda NEREYE GİTTİĞİN DEĞİL KİMİNLE GİTTİĞİN önemlidir MT BİR ARADA olurda eğlence olmazmı :cat:
bir arada olmamız kısa ve öz idi.. her dakkanın tadını çıkardık.. eğlencenin en güzelini elimizden geldiğince yaşadık..
sabah uyanmamızdan gece yatmamıza kadar herşey inanın çok güzeldi..
ve denilecek bir şey varki ; her zaman bir şeylerden bir mutluluk çıkarmayı bilin.. biz çıkardık eğlendik gezdik dolaştık daha neler neler..
asıl bonba yalowa festivalinde![]()
Loft
sakın eğlenmeyin len bak bensiz olmaz .. eğlenecekseniz benide götürün .. yok öle pusacaksanız ben gelmesemde olur![]()
abi loft'un eğlencesi bi bacardi'ye bakar![]()
r:
r: ula hiçmi tv izlemiyorsun tvlere çıktık
![]()
bir arada olmamız kısa ve öz idi.. her dakkanın tadını çıkardık.. eğlencenin en güzelini elimizden geldiğince yaşadık..
sabah uyanmamızdan gece yatmamıza kadar herşey inanın çok güzeldi..
ve denilecek bir şey varki ; her zaman bir şeylerden bir mutluluk çıkarmayı bilin.. biz çıkardık eğlendik gezdik dolaştık daha neler neler..
dimi ama cengiz hocam .. alp i alcan semaveride atcan arkaya gelcen buraya .. biz tuvalete, duşa bakarmıyız ..
ağacın dibine kurarız manzaraya çadırı .. demi ama o semaverin coşkusu yeter
marmarisden başka yerde olmaz hele kleopatarasız asla olmaz![]()
Seni havaya sokuyo dimimarmarisden başka yerde olmaz hele kleopatarasız asla olmaz![]()
sınırlar dışında gözetleyenin yok diyemi![]()
abi ben heryerde cloapatrasızda patlarım keserimde dilimlerimde![]()
Olm senin içinde patlıyo gibi hissettim ben
Bu yalova festten sonra yurt dışındaki festivallerede katılırız herhalde![]()
hertürlü patlarız kardeşim =)
ben şimdi yurt dışı club otel uçak biletili bir tur araştırmasına başladım :queen:
önce yalovada görmek isteriz seni:queen::queen::queen:
malı kalk gıdelm kardes yalavoya
gidelim kardeş ayırtalım uçak biletlerini![]()