3. Marmok - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende aldım tehditvari bişiler..Ama korkma kaydettim konuşmayı.İnsan hakları mahkemesine kadar çıkarım :p

Seneye artık diyoruz :) Sıkı eglenmişsiniz bende seneye össden çıkiim oralara atacam kendimi inşş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar seneye ttmm festıvalı olack herkes daha cok egleneck eglenmeyenı eglendırecz mazot 1 ytl olack deılmı tequ

ayagım agrıorr bbrr abıı :D:D

Şişede durduğu gibi durmuyormuş :p

Amaç göbek savaşıysa ben kazanırım. Erhanlar benim göbegi gördüler, oturmaya korkuyorum dizlerimden aşaya sarkıyo nerdeyse.:queen:

Bölüm II - MT Festival Alanında

Orda bu tarz motorlarda 3 kişi dolşana çok gördük
30567703tb9.jpg

Olaya yeni bir boyut kazandırdık
47039278gh0.jpg

Ardından Boyut Değiştirdik
55706438qn6.jpg

Bu şekilde 5 kişi alır, ama sol ayak sakat önce onu sağlama almalı
76844293mv9.jpg

En Karizmatik Motorcu Adaylarımız
59405746wn3.jpg

78520612aw1.jpg

Şampiyonumuz
39006616av8.jpg

Çitamız (Ağaca Dikkat)
65916041gm5.jpg

54889163ft7.jpg

Ben motoru satıyorum, motorculuğa elveda diyorum , motor üzerinde böyle müstehcen fotolar !!!!! yok yok en iyisi motorumu satmak. Ama kıyamıyorum motoru seviyorum , dostlarımıda seviyorum . EEEE napcez şimdi ?

Son düzenleme:
ruslar öss beklemez şimdiden git bence =)))))

valla benim kanım %25 rus, rusçamda var, ruslarada hasta oluyorum, antalya gibisi yok ya geçen sungate e gittim 2 gunlugune dibim düştü valla,, ama işte motorla gidemeyince cabuk donuyor insan özlem çekilmiyor :D bide dersanesiydi vb. vb olunca... zehir oluo valla... Yalovada acısını çıkarma girişiminde bulunucam tabi :D

:cat::queen::cat:

kendısı marmarıs motosıklet klubu oluor ve marmok ta onların dusenlemıs oldugu festıval oluor;) bu arada sanırım bız ınsanız

opıyımde gecsın vasvco ne tv sı leynn

Süper Moderatör (BBRR)
kimsenin eğlenemediği bir festivalde nasıl eğlendiniz len .. Ayıp size ...millet somurtsun dursun siz eğlenin .. asarım bacaklarınızdan tavana ...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kimsenin eğlenemediği bir festivalde nasıl eğlendiniz len .. Ayıp size ...millet somurtsun dursun siz eğlenin .. asarım bacaklarınızdan tavana ...:p

He valla...Demek eğlenen çıktı ... Bu eğlenenler kimliklerini bırakmadılar mı ki bu kadar eğlenmiş.... :silent::silent::silent:

Gözlemlediğim herkes bir şekilde tadını çıkarmaya bakmış... İşte budur... İlla muhalefetlik yapıcaz... :pr::pr::pr:

Katılıpta eğlenmeyi bilenlere tebrikler ne diyim... :cat::cat::cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar