Arkadaşlar, ben bu akşamın bu kadar keyifli geçeceğini sanmıyordum, muhabbet o kadar tatlıydıki, erken giden bazı arkadaşların farkına varamadım onlardan özür dilerim.
Yahu daha ne kadar tanışmadığımız MT li varmış akşam benim daha yeni gördüğüm birçok sima vardı, ama onlarlada tanışmamız iyi oldu.
Gökselin motoru olmadığı için plana göre onu ben arkama alacaktım ama zigzag Erkin ısrarla Gökseli vibratöre bindirmek ve ona Vip servis vermek istiyordu, fakat Göksel daha önce vibratöre binip 3 gün kendine gelemediği için binmek istemiyordu, bende incirlide hareket ederken önden fırlayınca Göksel mecburen vibratöre bindi, o yüzdende tulumba tatlılarının hepsini yedi:queen: :queen: :queen: baksana daha varmı diye soruyor, adam hala kendine gelemedi.:queen: :queen:
Kader kardeşimizin aldığı hosteslik haberide Caferağa nın yüzü suyu hürmetine olmuştur caferağa uğurlu geldi sanıyorum.:rendeer: :rendeer:
Tamer kardeşim gerçekten çok güzel bir toplantı oldu ama, çok kalabalık olduk masraf fazla oldu, sende misafirperverlik gösterdin kimseye para ödettirmedin, ama bence bu ağır oldu, inan benim içime sinmedi, sana çok yük oldu, HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM.:rendeer: :rendeer: