hatice teyzeye vermissin kaski oda ters takmis ala lal yaaaa:queen:BABAADAM' Alıntı:KASKIN BENDE GÜZEL KARDEŞİM.......
MERAK ETME Bİ SORUN YOK AKŞAMA GETİRECEGİM.AKŞAMA GÖRÜŞMEK DİLEĞİ
İLE..............
obkavi' Alıntı:ya arkadaşla bu çayları söyleyen arkadaş bayta zorlanacak herelde bence tüketici kradisi falan alsın telefonla falan veriyolar ben bi akşamda 15 bardak çay rahat içerim
Güüüünaydın arkadaşlar işte müthiş güzel bir günnnnmuhendis1959' Alıntı:Çayları AKALTEKE Tamer söyliyecek, malum onun daveti, ben onun adına zaten tüketici kredisi aldım, Tamer merak etme sen, kredi hazır.:queen: :queen:
dostdark' Alıntı:+1 yazmadık ama üye olan bayan arkadaşları nic lerinle yazdık +1 yazınca fırça yiğiyoruzda ondan
diğilmi şükrüüü![]()
karakedi' Alıntı:Günaydın MT.. günaydın batu... Abicim nargile çay pierre lotti oooooooh .. hafif serinlik.. yarın da direksiyon sınavı ondan sonra da RedBull Air Race .. OOOOOOH yarasın.. cillop cillop.
obkavi' Alıntı:ya arkadaşla bu çayları söyleyen arkadaş bayta zorlanacak herelde bence tüketici kradisi falan alsın telefonla falan veriyolar ben bi akşamda 15 bardak çay rahat içerim
muhendis1959' Alıntı:Çayları AKALTEKE Tamer söyliyecek, malum onun daveti, ben onun adına zaten tüketici kredisi aldım, Tamer merak etme sen, kredi hazır.
soner abi' Alıntı:Güüüünaydın arkadaşlar işte müthiş güzel bir günnnn
ve bu akşam Akalteka Tamer abimizin davetlisi olarak eyüp e gidip ikram ettiği çaylardan içip güzel sohbetler edeceğiz
Yaşasııınnnnnnnnn
akalteke' Alıntı:Arkadaşlar (dostdark) Sonerin bana özelden bildirdiğine göre bu sabah itibari ile gideceğimiz mekanda garsonlar 20 ye yakın kuş ölüsü bulmuşlar. İl hıfsıssıhanın açıklamasına göre kuşların telef olmasının sebebi kuş gribiymiş. Üstüne üstlük aynı mekandan dün itibarı ilede 3 garsonla sekiz müşteri yüksek ateş ve baş dönmesi nedeniyle kaldırıldıkları Eyüp ssk hatahanesinde kene ısırması sonucu kırım kongo kanamalı hastlığına yakalandıklarına kanaat getirilmiş.
Bu kadarda olurmu cinsinden olayda bir önceki gün gene aynı yerde yaşanması kafaları karıştırdı. Bu akşam gideceğimiz çay bahçesine büyük şehir belediye ekiplerinin baskınında Çernobil faciasının sonrasında karadeniz bölgesinde imha edilmek için ayrılan çaylardan paket paket bulunduğu açıklandı.
Vallaha Sonerin Yalancısıyım.
Saygılarımla
T.D.
Tamer abi bak bütün olumsuzlıklara ramen senin ısmarladığın çayları içeye geliyoruz dostluk dudur işte:rendeer: :queen:akalteke' Alıntı:Arkadaşlar (dostdark) Sonerin bana özelden bildirdiğine göre bu sabah itibari ile gideceğimiz mekanda garsonlar 20 ye yakın kuş ölüsü bulmuşlar. İl hıfsıssıhanın açıklamasına göre kuşların telef olmasının sebebi kuş gribiymiş. Üstüne üstlük aynı mekandan dün itibarı ilede 3 garsonla sekiz müşteri yüksek ateş ve baş dönmesi nedeniyle kaldırıldıkları Eyüp ssk hatahanesinde kene ısırması sonucu kırım kongo kanamalı hastlığına yakalandıklarına kanaat getirilmiş.
Bu kadarda olurmu cinsinden olayda bir önceki gün gene aynı yerde yaşanması kafaları karıştırdı. Bu akşam gideceğimiz çay bahçesine büyük şehir belediye ekiplerinin baskınında Çernobil faciasının sonrasında karadeniz bölgesinde imha edilmek için ayrılan çaylardan paket paket bulunduğu açıklandı.
Vallaha Sonerin Yalancısıyım.
Saygılarımla
T.D.
sohbet çok uzun olacağa benziyor cıkınca gelirsin veya bana alo de:cat:vedat kaya' Alıntı:yaww arkadaşlar kaça kadar takılırsınız ben biraz geçikebilirim..
iş cıktı..r:
r:
obkavi' Alıntı:heralde 40-50 motor olduk bukadar motoru nereye parkedeceğiz