27 Ağustos Sınavı

carting mi? Valla hep merek eder dururum bu illeti ama henüz deneme fırsatım olmadı. :pr: Dur bakalım cumartesi sınavdan sonra işim yoksa ben de gelirim carting olayına. :queen: :queen: :flower:

Yalnız sevgili alestavardiya :rendeer: bu forumu göremedim ben aramalarım hala sürüyor olurda bulmazsam sen linki yazıver şu garip için

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yarın sınava girecek Bütün Arkadaşlara Başarılar :king:
tuzla kartinge gelecekler gorusuruz :bounce:

ya arkadaşlar ben yarn sınawa gircem ama hiç çalışmadım sürücü kursu kitap werdi neye çalışayım nsl çalışayım yardım edecek waa mı? :pr:

Costantine, bu arada siz bostancı da nerde buluşacaksınız ?

saolasın ya.. :cherry: nsl kolay oluo mu aptal sorular soruolarmış die duydum ha?

çalışana kolay dostum klasik hoca lafı :queen: kolaydır heralde bizide öle dediler ama bakıcaz ya herro ya merro

Sorular kolaydı 11 de başlıyan sınavı benim için 11.05 de bitti
Gelişim sürücü kursunun verdiği 50 soruluk testten 19 tanesi çıktı sadece bir soru yoktu
sınav için sadece dün o soruları okudum 5-10 defa benim için yetti

Motosikleti
Su Motoru
120 saniyede sınavı bitirdim ve oradaki hoca "rekor denemesi yapmaya mı geldin sen" dedi :cherry: . Kontrol etti 45 dakika boyunca kağıda acaba salladı mı diye 20 soruda 20 cevap ve 20 doğru :flower: heheh ...

Motosikleti
Su Motoru
Bu başlık iyi gördüğün gibi 27 Ağustos Sınavı yazıyor başlıkta ...

tamam siz bilirsiniz.. hyr yani başlığı hep takip ettim başlarında da yol tarifleri fln var da o yüzden hiç okumamış biri gelip de ööle baştan sona okumasın boşuna diye şeettim ben.. iyilik de yaramıo :rendeer:

Yav millet bu sınav giriş belgesini kurstan onlara iletmemi istediler herkesin götürmesi gerkiyor olabilir belgelerinizi kaybetmeyin...

A2 Z kitapçığında (Y de de vardır heralde) motorun parçaları soruluyodu Ben subap kapağı ile rotil arasında kaldım ve rotilin rot ile ilgisi olabilir diye düşünerek subap kapağı demiştim. Bu sorunun doğru cevabını bilen var mıdır?

sınavdan sonra benim de kafama takıldı bu soru, sürücü kurslarının web sayfalarını karıştırdım, bir yerlerde subap kapağının motorun parçalarından biri olduğu yazıyordu. sanırım doğru cevap oydu ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar