27 Ağustos Sınavı

Sınav yerleri açıklanmış ben Beylerbeyi lisesinde giriyorum varmı başka sınava giren

Ben de... Sonunda..

Valla ben de yıllar sonra ne yaptım ettim belgeleri tamamladım.. Uzuun zamandır motosiklet olayına girmeyi ister dururum sonunda oldu. Cumartesi de ilk pratik dersimi aldım. Hiç motor kullanmamıştım ama bisikletle çoook zaman geçirdiğimden midir başka bişiden mi, bindim ve sürdüm... :) Bakalım cumartesi sınav var ama bana belge felan gelmedi hala... Ayrıca ne soracaklar onu da bilmiyorum... Tabi ehliyetten sonra sıra motor almaya gelecek bakalım.... Haydi sınava gireceklere kolay gelsin... :flower:

Ben Üsküdar Burhan Felek'de giriyorum. www.ehliyet.org'dan sınav yeri öğrenilebiliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Burhan Felek de giriyorum :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende burhan felek te giriyorum..varmı yerini bilen.. :bounce:

BEYLERBEYİ HACI SABANCI LİSESİ nde giriyorum

beraber gitmek isteyen arkadaş varmı ?? bostancı kadıköy civarından

deamon bende Beyler Beyi haci Saban lisesi.. Bulusup gidebiliriz. Yeri nerde?? Sinav 11 deymis.. Senin Salon no kac???

Burhan Felek: Kadikoyde Rexx Sinemasinin arkasi sokagi gibi iste... Cok kolay yeri Sahilden girin Kadikoye Baris Manco Gosteri Merkezi falan da var orda sorun birne gosteririr.

ABDULLAHAĞA MAH. ŞAHBAZ YİĞİT SOK. NO:1 BEYLERBEYİ ÜSKÜDAR
asders bu yerini bilmiyorum valla

salon 1 sıra no : 1 bu arada...10 gibi suadiyeden çıkmayı düşünüyorum

FATIH / SELÇUK ANADOLU MESLEK LİSESİ VE MESLEK LİSESİ/ fındıkzade yerini bilen var mı?? yada nasıl gidebilecegim hakkıında bilgisi olan :king:

bu burhan felek lisesisine rex in arkasında demişler de adres tanımı olarakta ihsanye mah adliye karşısı ilçe olarakta üsküdar yazıyo
spor salonu burhan felekin oralarda olmasın o yol üstündeki adliyenin karşısında falan?

deamon' Alıntı:
ABDULLAHAĞA MAH. ŞAHBAZ YİĞİT SOK. NO:1 BEYLERBEYİ ÜSKÜDAR
asders bu yerini bilmiyorum valla

salon 1 sıra no : 1 bu arada...10 gibi suadiyeden çıkmayı düşünüyorum

Yeri oldukça kolay nakkaştepeden aşağı inerken köprü girişini geçiyorsun tam beylerbeyi dönüşünde yani 1. köprünün hemen alt tarafı oluyor
Kadıköyden geliceksen 15F ye bin beylerbeyi dönemecinde in zaten sol da okulu görürsün baya büyük

Forumdan Uzaklaştırıldı
zoki, dogru soyluyosun. oralarda yeri. adliyenin ordaymis. benim salon 17 sira 16. varmi yakinimda biri :cherry:

animated sağol dostum beylerbeyi lisesi dediğin bizim hacı sabancı mı oluyo ?? yoksa başka bi lise mi seninki ??

Burhan felek üsküdar/doğancılarda paşa kapısı ceza evinin hemen karşısında. Kadıköyde değil... Yanlış yere gitmeyin

FATIH / SELÇUK ANADOLU MESLEK LİSESİ VE MESLEK LİSESİ/ fındıkzade yerini bilen var mı?? yada nasıl gidebilecegim hakkıında bilgisi olan YADA ORAYA GİDEN VAR MI !!!!!!

deamon, baron hepimiz ayni okulda gidecegiz heralde.. Arabayla gideim isterseniz daha yazili sinavdan motorla gitmeyelim, neme lazim.
Bir yerde bulusalim ben sizi ordan alayim isterseniz?? Yeri ben anlamadim ama bir arkadasimiz guzel tarif etmis, ordan buluruz....

alestevardiya

sizi bilmem ama kendi adıma söylüyorum motor dururken arabayla gitmem valla, kadıköy ve harem sahili takip ederek üsküdar'a gitmeyi düşünüyorum gezerek...bi arkadaşdan daha bu şekilde tarif aldım...

ayrıca ehliyet işini organize ettiğin için tekrar teşekkür ederim..topic açmamış olsan bu dönemde almak aklıma gelmezdi...

kabir, SELÇUK ANADOLU MESLEK LİSESİ'ne Beşiktaş, Karaköy, Eminönü yönünden Topkapı'ya giden otobüs ve sarı dolmuşlarla ulaşılabilirsin. Tramvay da oradan geçer.

muvattali dostum sende gidecen mi ben sislideyim ben tam olarak nasıl gıdecegımız bılmıyorum istersen beraber gıdelim motor varsa beraber giderdikte bende motorla gitmeyi dusunuyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar