Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehehehehe sınava giriş yerimi öğrendim. Çok kebap yere düşmüşüm lisede hep gitmek isteyipte gidemediğim bir lise Antalya Lisesi peder yollamamıştı. Ahh baba ahhh bak gör şimdi gidiyorum işte ...
Yuzde yetmisini yapmak gerekiyormus.. yani 50 sorudan 35 i dogru cevaplanacak. Butun sitelerde sinav sorulari var. Bi kere okuyan hepsini full yapar.
site ismi yazicam da belki yanlis anlarlar, iste siz tiklayin bir iki site yada google yapin bulurusnuz...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, 28 mi acaba ya yanlışlıkla 33, 29 gibi tek sayıda soru çıkarsa ne olacak?
doğrularımız yanlışlar tarafından yenilcekmi, yoksa herkes ayrı mı takılcak? eğer 4 yanlış bi doğruyu yerse o halde yukarıdaki sorunun cevabı değişir... :queen:
ChatnoiR, yanlisin bir doorunu yerse, bu dogrunun abisi gelip butun yanlislarin diiiiiiiitttttttttttt bu durumda ortada yanlisin kalmaz, bir dogrun hakkin rahmetine kavusur. 20-4-1= 15 yine gecersin haa bi de bu delikanli abi yaa yanlislari ortadan kaldirdim siz gelin takilin derse ve 4 dogru daha muhabbete katilirsa. 20-4-1+4= 19 doru ile super adam olursun bi de sinavdan sonra plaket alirsin :mrgreen:
Yaa sen iyisimi asagidaki linke tikla ve ordaki butun sorulari bi kere oku, bunlarin arasindan 20 tane sorulacak. :cherry: