27 Ağustos Sınavı

Motosikleti
Su Motoru
Ehehehehe sınava giriş yerimi öğrendim. Çok kebap yere düşmüşüm lisede hep gitmek isteyipte gidemediğim bir lise :) Antalya Lisesi :p peder yollamamıştı. Ahh baba ahhh bak gör şimdi gidiyorum işte :) ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deamon' Alıntı:
chatnoir

hacı sabancıdayım...buluşup beraber gidelim...sınav öncesi muhabbet ederiz ama sınav sonrası işe dönmem lazım

:cat:

Yuzde yetmisini yapmak gerekiyormus.. yani 50 sorudan 35 i dogru cevaplanacak. Butun sitelerde sinav sorulari var. Bi kere okuyan hepsini full yapar.
site ismi yazicam da belki yanlis anlarlar, iste siz tiklayin bir iki site yada google yapin bulurusnuz... :)

arkadaşlar burhan felekte girceklerde biyerlerde toplanıp mı gidilse??

Forumdan Uzaklaştırıldı
B ehliyeti olana sadece 20 soru (motordan) sorulacak dediler, şimdi bu 50 soru nerden çıktı???? karıştırıyor olmayasınız :sunny:

Yaa yirmiysede yuzde yetmisini aliver artik :cherry: nasil oluyor yuzde yetmisse yirmide kactir?? 20x70/100= 14 soru dimi kardesim??
Hadi sana bir soru daha bakalim ogrenmismisin?? 40 soru olsa kacini dogru yapmamiz lazim?? :p

Hee heee ChatnoiR, :queen:

sitedeki testlerde (yukarıda bir yerlerde link vermiştim) 50 soru var ama sınavda 20 tane olacak diye biliyorum. Yani o 50 sorudan 20si çıkacak.

Motosikleti
Su Motoru
20 tane soru sorulacak b ehliyeti olupta a2 almak isteyenlere ben gittim ve öğrendim ve bana o 20 soruyuda verdiler :cherry: ...

SELÇUK ANADOLU MESLEK LİSESİ
AHMET VEFİKPAŞA CAD.N:22 FİNDİKZADE / iSTANBUL

burada girecek olan varmi benden baska? :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, 28 mi acaba :p ya yanlışlıkla 33, 29 gibi tek sayıda soru çıkarsa ne olacak?

doğrularımız yanlışlar tarafından yenilcekmi, yoksa herkes ayrı mı takılcak? eğer 4 yanlış bi doğruyu yerse o halde yukarıdaki sorunun cevabı değişir... :queen:

ChatnoiR, yanlisin bir doorunu yerse, bu dogrunun abisi gelip butun yanlislarin diiiiiiiitttttttttttt bu durumda ortada yanlisin kalmaz, bir dogrun hakkin rahmetine kavusur. 20-4-1= 15 yine gecersin :) haa bi de bu delikanli abi yaa yanlislari ortadan kaldirdim siz gelin takilin derse ve 4 dogru daha muhabbete katilirsa. 20-4-1+4= 19 doru ile super adam olursun bi de sinavdan sonra plaket alirsin :mrgreen:
Yaa sen iyisimi asagidaki linke tikla ve ordaki butun sorulari bi kere oku, bunlarin arasindan 20 tane sorulacak. :cherry:

http://www.motoregitim.com/images/dynamic/myimg/sinav.jpg

alestevardiya, ChatnoiRvallahi plaketi hakedecek yakinda bu topic :cherry:
bu ne yawww :queen:

ha bu arada bi zahmet kursunuza ugrayip, sinav giris belgenizi aliverin.
yoksa kapidan geri dönersiniz... :santa:

Motosikleti
Su Motoru
Kurs beni arasın işi ne Gurzan abi :) daha benden alacakları 100 YTL var vermem valla :p ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar