27 Ağustos Sınavı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, bunların arasından 20 soru çıkacağına garanti verebilirmisin :p yanıltıcı olmayalım sonra :queen: bazı arkadaşlar cumadan sadece sorulara bakıp giricek sınava :bounce:
gurzan, bu akşam iş çıkışı kadıköyden alıcam (unutmazsam :sunny: )

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa bend un gittim hic oole bir seyden bahsetmediler??? :pr: Bi daha mi gidecem oraya kadar yaaa!!!!!!!!!!!!! Belgesiz olmuyomu??? :silent:

alestevardiya' Alıntı:
AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa bend un gittim hic oole bir seyden bahsetmediler??? :pr: Bi daha mi gidecem oraya kadar yaaa!!!!!!!!!!!!! Belgesiz olmuyomu??? :silent:

en azindan telefonla ögren. :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, oradaki 8. soruda doğru şık yok aslında şöyle olmalıydı doğru şık ; Su, Hava ve Yağ :) ...

alestevardiya, bu cok önemli ve bilmeyenler hala mevcut. bence yeni bir baslik acilip duyurulmasi gerekiyor.
su an müsait degilim. bu isi sen yaparmisin rica etsem.
sinav giris belgesi dikkat önemli gibi bi baslikla...

Motosikleti
Su Motoru
55 soruyuda çzödüm ve 40 doğrum var :). 15 yanlışımda sonlarda çıkmış herhalde canım sıkıldı ve acenteler aradı kafam karıştı ondan oldu :p ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar ne komik sorular, 8 in cevabı 9. soruda falan... çalışmaya bile gerek yok, gir sınava soruların hepsini oku sonra başla cevaplamaya :) komedi yahu...
30. soruya da hasta oldum euheuheuh

alestavardiya sen bi daha o kurstan ehliyet alma :) Bu konuda uyarmamaları çok ilginç doğrusu. Geçen hafta ben kursa telefon ettiğmde bana sınav giriş belgelerinin kurstan alacağım söylenmişti gerçi ben zaten öyle olacağını tahmin ediyodum onu da yapmasalar bu kursun yaptığı bir şey kalmıyor.

Kısaca belgeleri kurstan alın. Gitmeden önce telf. açın ki belgeler hazır değilse boşuna gitmiş olmayın... Herkese başarılar .

Bu arada ben Burhan Feleğe arabamla gidicem. Orda görüşürüz

Motosikleti
Su Motoru
ChatnoiR, senin o güldüğün soruya "Bakır tel ile sarılır" diye cevap verenler var biliyor musun? :cherry: Açıklamasıda şu oluyor "Abi ya yanında yedek sigorta veya sigorta alacak paran yoksa, hem daha sağlam olur bakır telle, ayrıca soru zaten şaşırtmalı" :flower: adam formüle dökmüş soruyu :p ...

:salut: benim kursum beni ihmal mi etti simdi???
Uhhuuhuu uuuhhuuu :salut: :salut:

Yaa ne belgesi yaaa koskoca alestevardiya okullarina tesrif etmisler sinava gireceklermis bi de bana belgemi soracaklar saniyosunuz??? Siz benim kim oldugumu biliyomusunuz?? :queen:

Heee heee sinav kaoisindan yaka paca atarlarken beni fotografimi cekip sitede yayimlamazsiniz dimi?? :santa:

Neyse ariycaz ugriycaz artikk....

Sorular icin, bunlar eski sinav sorulari ne kadar mantikli oldugunu bosverin, arasindan cikacak iste calisin Allah Allah siz hala bu tip devlet islerinde mantik mi ariyosunuz?? Bilmezmissiniz gibi, hayy allahim yaaaa :farao:

Motosikleti
Su Motoru
Eşek kaç viteslidir?

Cevap : Abi valla eşeğine göre değişir, mesela bizim köydeki eşekleri 3 ileri bir geri vitese sahip olmalarının yanı sıra otomatik şanzumanlı bu soruyu hazırlayan gibi eşeklerde mevcuttur ...

Sanırım DGS de sorulan bir soruydu, cevabı bumuydu bilemiyorum ama ben olsam böyle yazardım :p ...

millet hiç birinizin aklına gelmiyor bizim beylerbeyli kardeşimiz var ona danışalım bize yardım etsin hiççç kimse tanımıyormu beniiii merkezi biryer mesela uskudar kadıköy buluşalım ben sizi kendi ellerimle beylerbeyi HACI sabancı lisesine götüreyim hem ben o okuldan mezunum haberiniz olsun öğretmenlerde tanıdık.BEYLERBEYİNDE 1 tane lise var oda HACI SABANCI LİSESİDİR

Arkadaslar, mumkunmudur kursa gitmeden sadece sinava girmek? Ne yapmak gerekir?

arkadaşlar burhan felekte sınava gircekelre duyurulur. bugün gittim gördüm okulu gayet kolay bir yerde
bostancı istikametinden giderken tepe naitulus u geçtikten sonra sağda karacaahmet mezarlığı var oraya geldikten sonra sürekli üsküdar tabelalrını takip edin aşağı sahile iner gibi gidiliyo yokuş aşağı iniyorsunuz solda göreceksiniz zaten paşa kapı cezaevini cezaevi duvarı bitiminde hemen sola dönün okul karşınızda olacak .

beraber gidecek olan varmı burhan felek lisesinde giripte sınava??

Ehliyetleri alınca bir ıslatma gezisi yapalım mı? Şile gibi yakın bir yer olabilir.

Yalnız benim motorum yok, artçı olarak beni alacak motorlu biri gerekecek hani olursa...

gaffar, zaten Tuzlaya cartringe gidiliyor sinavdan sonra... Birine takil bence :)
Baka onunda formu var yaz oraya alir biri seni... :rendeer:

Yaw zoki ikidir sormuş beraber gidelim die.Gel kardeşim nerde oturuyosun.Bak biz bostancıda buluşuyoz.Kahvaltı edip kaçcaz sınava gel jkardeşim gel irtibat:[email protected](msn)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar