27 Ağustos Sınavı

deamon, valla bilmiyorum sinav yerinde polisler falan vardir, orda bulmusken killik cikartabilirler, sonucta ehliyetin olmadigi gun gibi ortada....
:p
Ben "B" ehlitim ve arabamla giderim.... :)

Orda gorusmek uzere....

kabir, evet ben de 27'sinde giriyorum ama yerini henüz öğrenemedim. Ama dün kurstan telefonla Şişli civarında olabilir dediler :p
Yani büyük olasılıkla ben sizin tarafta gireceğim, sen de bizim yakınlarda olacaksın :pale: Bu arada ben Bayrampaşa'dayım. Motorla gitmem heralde. Ama çıkışta biyerlerde buluşup tanışabiliriz, mesela Taksim civarında..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, valla ben arabayla gidicem zaten ama ayni okullarda degiliz heralde Ben burhan Felek de giricem. :cat:

bende burhan felekte girecem ed bu arabayla gitme olayı niyeki sorun çıkarmı ki? bende mi arabayla gideyim napiyim bide polise çatmayalım ehliyet alıcakken :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence beylerbeyi hacı sabancıya otobüs kaldıralım :) bende sınava orda gireceğim :king:

aynı yerde sınava girecek arkadaşlar, sınav öncesi veya sonrası buluşup muhabbet edelim mi?

bende burhan felekte gircem ama motorla gitsek sorun çıkarmı ki?bu konuya parmak basalım yaw...bu arada gaffar arkadaşımız doğru yeri yazmış...yannış yere gitmeyin... :cat:

evet burhan felek lisesi benim eve acayip yakın bende giriyorum orda...salon 20 sıra 8...bahçede kaç motor olcak merak ediyorum..ama birlikte kayıt yaptırdığım kız arjakadaşımı beylerbeyi hacı sabancıya vermişler o kötü oldu...

burhan felek lisesinde girecek olup yerini bilmeyenlere de dikkat üsküdarda iki adliye var eski ve yeni adliye...eski doğancılarda paşa kapısı ceza evi yanında yeni adliyede bağlarbaşında...burhan felek lisesi doğancılarda paşa kapısı ceza evi karşısında...
:cat:

burhan felek lisesi salon 20 sıra 7 ve 9 da oturacak arkadaşlara özenle duyurulur...lütfen çalışarak gelin.. :rendeer:

bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanır bilen var mı? sorduklarımın bazısı 1 hafta, bazısı 1 ay sonra diyor, iyice kafamız karıştı.

chatnoir

hacı sabancıdayım...buluşup beraber gidelim...sınav öncesi muhabbet ederiz ama sınav sonrası işe dönmem lazım

Herkese günaydın.Dostlar biz sınava Hacı sabancıda giriyoruz.Cabriolet ve ben(Eski benyatar)2 arkadaşımız daha var.Burada Sınava girecek arkadaşlar varsa ve MOTORLA geleceklerse bize katılabilirler.Sabah poğça çay falan muhabbet yapar kaçarız

constantine selam...cabriolet bildiğim kadarıyla avrupa yakasından gelecek..sen demi o taraftan geliyosun ?? chatnoir ve ben bostancı tarafından gelcez bakalım buluşabilirsek... ayrı gelsek bile orda buluşabiliriz dediğin gibi...görüşmek üzere

bi de ortaya bir soru sorayım yumurta kapıya dayandı ya...sınavda 50 soru varmış sanırım bunların minimum kaçını doğru cevaplamak lazım geçmek için ??

Motosikleti
Su Motoru
Bende geçen ayın 15 inde a2 almak için kursa yazıldım b sınıfı olduğu için gitmedim derslere ve bana herhangi bir bilgide gelmedi. Bütün belgelerimi hazırlayıp sürücü kursunada götürmüştüm şimdi bende 27 Ağustosta sınava mı gireceğim? Anlamadım ya? ... :silent:

Abicim ben anadoluyakasındayım(Bostancı).Dün cabriolet le poliklinikte karşılaştık.Yaw sen niye msn'e gelmiyosun?Ben derimki;Kalamışta arkadaşın (oda sınava girecek)bir büfesi var.Hayatta böyle sandviç yememişsindir dio.Kararlaştırdığımız yerde toplanalım.Yapalım kahvaltımızı basalım sınava? :queen:

Motosikleti
Su Motoru
MeTaL' Alıntı:
Bende geçen ayın 15 inde a2 almak için kursa yazıldım b sınıfı olduğu için gitmedim derslere ve bana herhangi bir bilgide gelmedi. Bütün belgelerimi hazırlayıp sürücü kursunada götürmüştüm şimdi bende 27 Ağustosta sınava mı gireceğim? Anlamadım ya? ... :silent:

Cevap veren yok mu yardım sevmez arkadaşlar :p ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar