Ege kardeşim, bahsettiğin motorların hepsi güzel. Fakat, işin öbür yüzü var, bunların tamamı güçlü motorlar. Öyle cg sürdüm 3 kere, scooter sürdüm 5 kereyle olmuyor. Bunlar 150-160 km sürat yapabilen (yapmam deme, egzoz sesini duyunca yaparsın) aletler. O süratlerle tecrübesiz olmaz. 100 km ile giderken olası bir tehlikede tecrübesiz olman hayatını tehlikeye sokar. Daha dün STEWARD26 abimiz ile buluşmaya giderken yattım viraja, önden kaydı motor virajda, rutin kullandığım yolda rutin seyir hızımdaydım ve lastiklerim ısınmış, asfalt temizdi. Ön lastiğin bıraktığını görünce ters kontra verip doğrulttum motoru, tekrar yattım viraja, orda o saniye o tepkiyi göstermesem bariyerlerle kucaklaşmıştım. İşte böyle sıkıştığında ani refleks verecek kadar bile tecrüben yokken (ben hala kendimi o kadar hızlı motorlara binecek tecrübede görmüyorum) risktir bahsettiğin durum.
Bir de madalyonun öbür yüzü var, bahsettiğin motorlardan herhangi birini yatırırsan o grenajların değişimi dünya para tutar. Bunu da hesaba kat. Commuter sınıfında bir motor al, bir sezon gez, tecrübe kazan, motor nedir, nerede gider nerede durur bunları bir öğren, sonra bunlara bak kardeşim.